Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Selahattin Baki’den Türüç göndermesi: “Camiamız not aldı”

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, RAMS Başakşehir maçının ardından açıklama yaptı. Baki, taraftarların tepkisini alan eski Fenerbahçeli Deniz Türüç için konuşan Baki,”Fenerbahçe düşmanlığı sınır tanımamaya başladı. Ben şimdilik yazıklar olsun diyorum. Ama taraftar ve Fenerbahçe camiası bunu not etmiştir. dedi.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi

Fenerbahçe, RAMS Başahşehir maçını 1-0 skorla sarı lacivertliler kazandı. Maçın ardından basın mensuplarına konuşan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, ‘camia olarak dimdik ayaktayız’ mesajı verdi.

“ŞAMPİYONLUK YÜRÜYÜŞÜNE DEVAM”

Karşılaşmanın son dakikasında kazanılan penaltının yüzde 100 doğru karar olduğunu açıklayan Baki, “Son derece cömert pozisyonları harcayıp, maçı stresi sokmamıza rağmen, yüzde 100 haklı penaltı pozisyonuyla 3 puanı zor da olsa almayı bildik, şampiyonluk yürüyüşüne devam ediyoruz” dedi.

FENERBAHÇE CAMİASI TÜRÜÇ’Ü NOT ETTİ

Başakşehirli futbolcu Deniz Türüç’e değinen Selahattin Baki, “Şimdi söyleyeceğimi üzülerek söylüyorum. Bazı gerginliklerde baş aktör bizim eski oyuncumuz Deniz Türüç’tü. Fenerbahçe düşmanlığı sınır tanımamaya başladı. Ben şimdilik yazıklar olsun diyorum. Ama taraftar ve Fenerbahçe camiası bunu not etmiştir.” açıklamasında bulundu.