Selçuk Bayraktar'ın çocuğu mu oldu? Selçuk Sümeyye Bayraktar çocuklarına ne isim koydu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Bayraktar, ikinci çocuğunu dünyaya getirdi. Sümeyye-Selçuk Bayraktar çifti, mutlu haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan'la hastanede paylaştı. Erdoğan, torununun kulağına adını okuyarak sevincini dile getirdi. Peki, Selçuk Bayraktar'ın çocuğu mu oldu ve çocuğun adı ne?

Sümeyye-Selçuk Bayraktar çiftini hastanede ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, torununun adını "Asım Özdemir" olarak açıkladı. Bu özel an, aile için duygu dolu bir anı oluşturdu. Erdoğan, torununun sağlığı hakkında bilgi alırken, Asım Özdemir ismini torunun kulağına okuyarak anlamını paylaştı.

Asım Özdemir adının seçilme nedeni ise Selçuk Bayraktar'ın 2021 yılında vefat eden babası Özdemir Bayraktar'a bir anlam yüklüyor. Bu tercih, ailede sevgi ve anlam dolu bir bağın ifadesi olarak dikkat çekiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu mutlu anında eşi Emine Erdoğan da kendisine eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Esra-Berat Albayrak çiftinden 4, Bilal-Reyyan Erdoğan çiftinden ise 3 torunu bulunuyor. Aile, bu sevimli üyenin gelişiyle birlikte daha da büyümüş oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ