Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Selen Görgüzel güzellik ve kozmetik sektörüne meydan okudu! O kişiye seslendi: ‘Benden sana ekmek çıkmaz’

Sezon başında oturduğu magazin yorumculuğu koltuğundan geçtiğimiz hafta kalkarak sevenlerini şaşkına çeviren Selen Görgüzel, son olarak sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı bir paylaşım ile dikkat çekti. Görgüzel’in kozmetik ve güzellik sektörünün en tanıdık isimlerinden olan o kişiye verdiği yanıt, olay yarattı. İşte detaylar…

Sezon başında oturduğu magazin

Seneler önce bir üniversitenin düzenlediği etkinlikte sunucu olarak görev alan ve o günden bu yana da kameraların karşısında olmaya devam eden Selen Görgüzel, adından söz ettirmeyi sürdürüyor. Sunuculuk deneyiminin ardından hızlıca oyunculuk sektörüne giriş yapan ve kariyeri boyunca da çok ses getiren birçok dizi projesinde boy gösteren Görgüzel, geçtiğimiz aylarda şarkıcılığa geçiş yaptığını duyurarak birçok kişiyi şaşkına çevirmişti. Sesine ve sahnesine duyduğu güveni gözler önüne seren Görgüzel, bu kararı sebebi ile bazı kişiler tarafından çokça da eleştirildi.

Son dönemlerde sahnelerinin yanı sıra magazin yorumculuğu ile de adından sıkça söz ettiren Selen Görgüzel, bu sezonun başında Beyaz TV’de yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ isimli magazin programında yaptığı açıklamalar ile gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak geçtiğimiz hafta bu kariyeri ile ilgili bir karar aldığını açıklayan Görgüzel, sahne yoğunluğunun sabahları erken kalkmasına engel olduğunu ve bu neden ile de magazin yorumculuğu görevini bırakmak durumunda kaldığını ifade etmişti.

Son olarak geçtiğimiz cuma sabahı Beyaz TV’de sevenlerinin karşısına çıkan Selen Görgüzel, sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken paylaşımlarda bulundu. Yeni şarkısını tanıtan Görgüzel, bir başka paylaşımında ise kozmetik ve güzellik sektörünün tanıdık isimlerinden Sevim Alan’ı hedef aldı. Görgüzel’in o paylaşımı gündeme bomba gibi düştü.

YORUMCULUĞU BIRAKTI AMA SÖZLERİ UNUTULMADI

Dilan- Engin Polat çifti ile başlayan sonrasında ise kozmetik ve güzellik sektöründe hizmet veren diğer fenomenlere uzanan soruşturmalar devam ederken Selen Görgüzel de magazin yorumcusu olarak sık sık konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunuyordu. Yorumlarından birinde Sevim Alan’a da yer veren Görgüzel, görevinden ayrıldıktan sonra birtakım eleştirilere maruz kaldı. Görgüzel’in masadan ayrılışının kendi kararı olmadığını düşünen kişiler, ‘ilahi adalet’ temalı yorumlarda bulundu.

GÖRGÜZEL’DEN SERT YANIT

Sevim Alan’ın Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma sessiz kalmayan Selen Görgüzel, Instagram hesabından şöyle bir açıklamada bulundu: “Hayırdır Sevim Hanım bu ara işin gücün yok galiba bana sardın. Sanki hakkınızda MASAK raporunu ben çıkardım. Siz önce kendinizi bir aklayın ondan sonra insanlara sarın. Hakkınızda açılmış davalar, suç duyuruları vardı. Haber yapıldı, biz de yorumladık ama haber değeriniz kalmadığı için bana taktıysanız benden size ekmek çıkmaz. Allah yardımcınız olsun.”