Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Selen Görgüzel yeni şarkısı ile olay yarattı! O pozuna övgüler yağdı… ‘Fransız güzellik kraliçesi gibisin’

Son dönemlerde hem kariyeri hem de yaptığı farklı açıklamaları ile gündemden düşmeyen isimler arasında yer alan Selen Görgüzel, son olarak yeni şarkısı ile dikkat çekti. Cover parçasını geçtiğimiz günlerde dinleyicilerin beğenisine sunan Görgüzel, başarısını bir fotoğraf ile kutladı. İşte ayrıntılar…

Son dönemlerde hem kariyeri

Seneler önce bir üniversitenin öğrencileri tarafından düzenlenen bir organizasyonda sunuculuk yapan sonrasında ise potansiyelini açığa çıkararak oyunculuk sektörüne giriş yapan Selen Görgüzel, son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer almaya devam ediyor. Oyunculuk kariyeri boyunca yankı uyandıran birçok dizi projesinde boy gösteren geçtiğimiz yıllarda ise radikal bir karar alarak şarkıcılığa geçiş yapan Görgüzel, kariyerinin yanı sıra zaman zaman yaptığı ‘farklı’ açıklamaları ile de dikkat çekiyor.

Son dönemlerde bakım sırlarını paylaşarak gündeme bomba gibi düşen Selen Görgüzel, son açıklamasında meninin cilde iyi geldiğini ifade etmişti. +18 açıklaması ile olay yaratan Görgüzel, geçtiğimiz akşam ise sektörde yaşadığı taciz ile adından söz ettirdi. Görgüzel’in başına gelenler magazin gündemine bomba gibi düşerken ünlü isim yanlış haberlerin önüne geçebilmek amacı ile Instagram hesabının hikayeler kısmından bir açıklamada bulundu. Açıklamasının ardından da yeni şarkısı ile ilgili bir paylaşım yayınlayan Görgüzel, sosyal medya kullanıcıları tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

HASSASİYET RİCA ETTİ

Geçtiğimiz akşam magazin gündemine düşen bir habere göre Selen Görgüzel seneler önce rol aldığı bir dizide bazı isimler tarafından taciz edilmişti. Bu haberin ardından konu ile ilgili olarak çok farklı haberler düzenlendi. Bilgi kirliliğini ve yanlış haberleri ortadan kaldırmak için konu ile ilgili açıklama yapma gereği hisseden Selen Görgüzel, herkesten hassas davranmalarını rica etti.

ŞIKLIĞINA YORUM YAĞDI

Geçtiğimiz günlerde yeni cover parçasını sevenlerinin beğenilerine sunan Selen Görgüzel, şarkısının 3 günde en çok dinlenenler arasına girdiğini açıkladı. Bu başarısını bir fotoğraf ile kutlayan Görgüzel’in şıklığına sosyal medya kullanıcılarından beğeni ve yorum yağdı. Bir sosyal medya kullanıcısı Görgüzel’i Fransız güzellik kraliçelerine benzetti.