Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Selen Görgüzel’den hayranlarına yeni şarkı müjdesi! Sabahı sabah etti, o pozları yayınlamadan edemedi

Son dönemlerde kariyeri ve birçok kişi tarafından takdir edilen güncel yorumları ile dikkatleri üzerine çekmeyi sürdüren Selen Görgüzel, son olarak sosyal medya paylaşımları ile olay yarattı. Sevenlerine yeni bir çalışmanın hazırlığı içerisinde olduğunu müjdeleyen Görgüzel, stüdyodan yayınladığı kareler ile takipçilerinin beğenilerini kazandı. İşte ayrıntılar…

Son dönemlerde kariyeri ve

Seneler önce sektöre giriş yapan ve o günden bu yana da pek çok önemli dizi projesinde boy gösteren Selen Görgüzel, son dönemlerde hiç olmadığı kadar adından söz ettirmeye devam ediyor. Oyunculuk kariyeri devam ederken radikal bir karar alarak meslek değiştiren ve şarkıcılık yapmaya başlayan Görgüzel, sezonun başında da magazin yorumculuğu yapmaya başladı. Beyaz TV’de yayınlanan ve Bircan Bali, Seren Serengil, Arto gibi isimler ile bilenen ‘Söylemezsem Olmaz’ isimli programın değişen kadrosuna dahil olan Görgüzel, son günlerde hem şahıslar hem kurumlar hem de programlar hakkında yaptığı sert açıklamaları ile dikkat çekiyor.

Söylemezsem Olmaz’da hafta içi her gün Didem Delen ve Bilal Özcan ile birlikte güncel magazin olaylarını yorumlayan Selen Görgüzel, artan popülerliği sayesinde sosyal medyada da en çok konuşulan isimler arasında yer almaya başladı. Instagram hesabını aktif olarak kullanan ünlü ismin her paylaşımının altında övgü dolu yorumlara rastlamak mümkünken Görgüzel’den sevenlerini heyecanlandıran yeni bir paylaşım daha geldi. Gecenin bir yarısı stüdyodan fotoğraf kareleri paylaşan Görgüzel, yeni şarkısının müjdesini vermiş oldu.

“UYKU NEYDİ?”

Şu sıralar magazin programı ile anılan yanı sıra sahne almaya da devam eden Selen Görgüzel, dün gece sosyal medya hesabı aracılığı ile yeni fotoğraf kareleri yayınladı. Instagram hesabının hikayeler kısmından yapmış olduğu stüdyo paylaşımı ile birlikte yeni bir çalışmanın hazırlığı içerisinde olduğunu müjdelemiş olan Görgüzek, gece 01:30 sıralarında çekilmiş olan o pozuna şu notu düştü: “Uyku neydi? Tatil neydi? Aşk neydi? Aşk işti, aşk sizdi, aşk bizdi, aşk müzikti.”

ÇALIŞMA ARKADAŞLARINI DA PAYLAŞTI

Bir diğer pozunu ise şan eğitmeni ve prodüktörü ile birlikte veren Selen Görgüzel, o fotoğraf karesini de Instagram’ın gönderiler kısmından yayınladı. Görgüzel’in ve ekip arkadaşlarının o pozlarına, sosyal medya kullanıcılarından beğeni ve yağmur yağdı.