Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Selen Görgüzel’den o kişiye sert yanıt! ‘Sizde ne var?’ dedi, resmen ifşaladı

Son dönemlerde gerek kariyeri gerek ise de iddialı açıklamaları ile gündemden düşmeyen isimler arasında yer alan Selen Görgüzel, son olarak sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı paylaşımlar ile adından söz ettirdi. Kendisini eleştiren tanıdık bir kişiyi açık eden Görgüzel, yanıtı ile olay yarattı. İşte detaylar…

Son dönemlerde gerek kariyeri

Sunucu olarak başladığı kariyerine oyuncu olarak devam eden ve yıllardır da çok seyredilen birçok dizide rol alarak popülaritesini artıran Selen Görgüzel, son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer almaya devam ediyor. Samimi oyunculuğu ile yıllarca sevenlerini ekranları başlarına kilitleyen Görgüzel, bir süre önce ise kariyerine dair vermiş olduğu radikal karar ile eleştiri oklarının hedefinde yer almıştı.

Bir süre önce Hamdi Alkan’dan boşanan ve ardından da kariyerinde radikal bir değişikliğe giderek şarkıcı olmaya karar veren Selen Görgüzel, sık sık mekanlarda sahne alıyor. Zaman zaman sahnesinde çekilen videolar sebebi ile ‘detonesin’ eleştirilerine maruz kalan Görgüzel, ayrıca iddialı sahne kıyafetleri ile de gündeme damgasını vuruyor.

Şu sıralar hem sahne alan hem de Beyaz TV’de yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ isimli magazin programında Didem Delen ve Bilal Özcan ile birlikte yorumculuk yapan Selen Görgüzel, son olarak sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderiler ile dikkatleri üzerine çekti. Görgüzel, sesini eleştiren tanıdık bir isme verdiği yanıt ile Instagram’ın en çok konuşulanları arasına yerleşti.

O KİŞİYE SESSİZ KALMADI

Söylemezsem Olmaz programında yaptığı yorumlar ile dikkat çeken Selen Görgüzel, son olarak kendisine gelen bir eleştiriye verdiği yanıt ile olay yarattı. Son dönemlerde konuk olduğu programlarda yaptığı açıklamalar ile dikkat çeken Sevda Türküsev, Selen Görgüzel’in şarkıcılık kariyerine ‘Ses yok’ eleştirisinde bulundu. Görgüzel ise o yorumun ekran görüntüsünü alarak sosyal medya hesabının hikayeler kısmından paylaştı.

DALGA GEÇTİ

Sesini eleştiren Sevda Türküsev’e karşı sessiz kalmayarak takipçilerinin dikkatlerini çeken Selen Görgüzel, Türküsev’i etiketleyerek ‘Sizde ne var?’ sorusunu sordu. Görgüzel’in o notunun sonuna gülücük emojisi koyması, Türküsev ile dalga geçtiğini düşündürdü.