Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Selen Görgüzel’in ‘evli adam’ itirafı reyting rekoru kırdı! Teşekkür etmeden yapamadı

Son dönemlerde gerek kariyeri gerek bakım sırları gerek ise de dobra açıklamaları ile gündemden düşmeyen Selen Görgüzel, geçtiğimiz günlerde yorumcularından biri olduğu magazin programından ayrılmıştı. Programdan çıkar çıkmaz başka bir magazin programına konul olan Görgüzel, sözleri ile olay yarattı.

Son dönemlerde gerek kariyeri

Seneler önce bir üniversite tarafından düzenlenen organizasyonda sunucu olarak görev alarak dikkatleri üzerine çeken Selen Görgüzel, o fırsatı iyi değerlendirerek ünlüler camiasına hızlı bir giriş yapmıştı. Sunuculuk deneyiminin ardından oyunculuğa geçiş yapan ve seneler içerisinde de yankı uyandıran pek çok dizi projesinde boy gösteren Görgüzel, geçtiğimiz dönemlerde ise radikal bir karara imza atarak şarkıcılığa soyundu.

Şarkıları ve sahnelerinin yanı sıra iddialı sahne kostümleri ile de kısa süre içerisinde şarkıcılık kariyeri ile de adından söz ettirmeyi başaran Selen Görgüzel, sezon başında magazin yorumcusu olarak sevenlerinin karşısına çıktı. Senelerdir Beyaz TV’de farklı farklı kadrolar ile yayın hayatına devam eden ‘Söylemezsem Olmaz’ isimli magazin programında yaptığı sert eleştiriler ile gündemden düşmeyen Görgüzel, geçtiğimiz hafta ise sevenlerini şaşkına çeviren bir açıklama ile gündeme geldi.

Geç saatlere kadar sahnelerde olduğunu ardından ise sabah erken uyanmanın bünyesini yorduğunu belirten Selen Görgüzel, Söylemezsem Olmaz kadrosundan ayrıldı. Programdan ayrılması ile şok etkisi yaratan Görgüzel, geçtiğimiz gün ise başka bir magazin programına konuk olarak katıldı. Görgüzel’in o programda yaptığı dobra açıklamalar birçok kişiye ‘yok artık’ dedirtti.

AŞK İTİRAFI OLAY YARATTI

Müge Dağıstanlı ve Yelda Kırçuval’ın sunuculuklarında Tv8’de yayınlanan ‘Aramızda Kalmasın’ isimli magazin programına konuk olan Selen Görgüzel, samimi açıklamaları ile gündeme bomba gibi düştü. Evli bir adama aşık olduğunu ancak birinin evliliğini bozacak bir karakteri olmadığı için o kişiyi her yerden engellediğini belirten Görgüzel, bahsettiği aşkının da kendisine karşı aynı şeyleri hissettiğini itiraf etti. Hissettiklerine rağmen evli bir adam ile asla birliktelik yaşamayacağını belirten Görgüzel, sözleri ile izleyicilerin ağızlarını bir karış açıkta bıraktı.

REYTİNG REKORU GELDİ

Açıklamaları ile olay yarattı Aramızda Kalmasın ile ilgili bir paylaşımda bulunan Selen Görgüzel, kendi katıldığı bölümün programın ilk reyting rekoru olduğunu ifade etti. Görgüzel’in o paylaşımı gündeme bomba gibi düştü.