Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Selen Görgüzel’in program tarzı çok beğenildi! Deri pantolonu ve ceketi ile… Beğeni üstüne beğeni yağdı!

Son dönemlerin en dikkat çeken isimleri arasında yer almayı sürdüren Selen Görgüzel, sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir gönderi yayınladı. Hafta sonuna enerjik başlamak isteyen ünlü ismin iddialı tarzı, sosyal medya kullanıcıları tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. İşte Görgüzel’in çok konuşulan canlı yayın tarzına ve o paylaşımına gelen yorumlara dair ayrıntılar…

Son dönemlerin en dikkat

Seneler önce şöhret olan ve yıllar içerisinde ses getiren pek çok projede oyuncu olarak boy gösteren Selen Görgüzel, son dönemlerde kariyeri adına verdiği radikal kararları ile gündemden düşmemeye devam ediyor. Reyting rekorları kıran projelerin aranan yüzleri arasında yer alırken bir anda şarkıcılığa soyunan ve mekanlarda sahne almaya başlayan Görgüzel, eşsiz sahne şovları ve iddialı sahne kıyafetleri ile gündem yaratmaya başladı.

Geçtiğimiz aylarda merhum sanatçı Kayahan’ın bir şarkısını seslendirirken detone olan ancak sosyal medyada yayılan o videoda farklı olayların döndüğüne dikkat çekerek olay yaratan bir açıklamaya imza atan Selen Görgüzel, sezon başında magazin yorumcusu olarak izleyicilerin karşısına çıkmaya başladı. Senelerce Bircan Bali’ni moderatörlüğünde ekranlara gelen ‘Söylemezsem Olmaz’ isimli programda Didem Delen ve Bilal Özcan ile birlikte yorumculuk yapmaya başlayan Görgüzel, son günlerde yaptığı sert eleştiriler ile magazinde bomba etkisi yarattı.

Kızıl Goncalar dizisi için yaptığı yorumlar ile milyonların dikkatini çeken Selen Görgüzel, bu süreçte sosyal medyada da birçok kullanıcıdan destek gördü. Son olarak Instagram hesabı üzerinden son canlı yayınında çekilen bir fotoğraf karesini yayınlayan Görgüzel, iddialı tarzı ile dikkat çekti.

TARZI OLAY YARATTI

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Selen Görgüzel, son olarak yorumcularından biri olduğu Söylemezsem Olmaz’ın son bölümünde çekilen bir fotoğraf karesini yayınladı. Bordo deri pantolonu ve lacivert ceketi ile tarzını ortaya koyan Görgüzel’e beğeni üstüne beğeni yağdı.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI ÖVMELERE DOYAMADI

Selen Görgüzel’in son paylaşımı dakikalar içerisinde binlerce kişi tarafından beğenildi. Görgüzel’in tarzını öve öve bitiremeyen sosyal medya kullanıcılarının destekleyici yorumları dikkatlerden kaçmadı.