Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Selen Görgüzel’in yayın tarzı olay yarattı! Fit vücudu o tulumun içinde… Yorum üstüne yorum geldi!

Oyunculuktan şarkıcılığa sonrasında ise sunuculuğa transfer olan Selen Görgüzel, son olarak sosyal medya paylaşımı ile gündeme geldi. Yayından hemen önce Instagram hesabı üzerinden bir fotoğraf karesi yayınlayan Görgüzel’e, sosyal medya kullanıcılarından beğeni ve yorum yağdı. İşte ayrıntılar…

Oyunculuktan şarkıcılığa sonrasında ise

Seneler önce çeşitli oyunlarda rol alarak oyunculuğa adım atan ayrıca bazı programların da sunuculuğunu üstlenerek popülaritesini artıran Selen Görgüzel, son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer almaya devam ediyor.

Şimdiye kadar yankı uyandıran pek çok projede rol alan Selen Görgüzel, geçtiğimiz dönemlerde radikal bir karar alarak şarkıcılığa hızlı bir geçiş yaptı. Mekanlarda sahne almaya başlayan Görgüzel’in şarkıcılık performansı sosyal medyaya sık sık konu olurken ünlü ismin sahne tarzı da günlerce magazin programlarında konuşuldu.

İddialı sahne kıyafetleri, sert açıklamaları ve kariyeri ile gündemden düşmeyen Selen Görgüzel, son olarak sezon başında magazin programı yorumcusu olarak sevenlerinin karşısına çıkmaya başladı. Beyaz TV’de yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ isimli magazin programında Bilal Özcan ve Didem Delen ile birlikte gündemi değerlendiren Görgüzel, son olarak sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı bir gönderi ile dikkatleri üzerine çekti.

Tarzı ile her daim adından söz ettirmeyi başaran Selen Görgüzel, bugün yayın öncesinde Instagram hesabı üzerinden bir gönderi yayınladı. Görgüzel’in program tarzı sosyal medya kullanıcıları tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

TULUMLU PAYLAŞIM DİKKAT ÇEKTİ

Instagram hesabını aktif olarak kullanan Selen Görgüzel, son olarak canlı yayın öncesi yayınladığı gönderi ile dikkatleri üzerine çekti. Bir kot tulum ile programa çıkan Görgüzel’in fit hali ve uzun saçları, sosyal medyanın gündemine oturdu.

YORUM ÜSTÜNE YORUM YAĞDI

Selen Görgüzel’in tulumlu canlı yayın tarzı, birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından çok beğenildi. Görgüzel’e asaletinden fiziğine, güler yüzlü oluşundan dobra açıklamalarına kadar pek çok özelliğine ilişkin övgü dolu mesajlar geldi. Ayrıca birçok sosyal medya kullanıcısı yorumlarını ateş emojisi ile süslemeyi de ihmal etmedi.