Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Selin Ciğerci gözyaşları içinde paylaştı! Yetkililere seslendi… ‘Kayyum da yok, yalvarırım artık sonuçlansın’

Sosyal medya ile ünlenen bugün ise birçok alanda faaliyet gösteren şirketleri bulunan bir iş insanı olarak öne çıkan Selin Ciğerci, son olarak sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı hikayeler ile dikkatleri üzerine çekti. Ciğerci, Polatlar soruşturmasının ardından fenomenlere açılan soruşturmalara dahil edilmişti.

Sosyal medya ile ünlenen

Seneler önce sosyal medya hesapları üzerinden yayınladığı videolar ile ünlenen ve o dönem içerisinde de milyonlarca takipçiye ulaşan Selin Ciğerci, son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer almaya devam ediyor. Sosyal medya fenomeni iken bir anda kozmetik sektörüne atılan ve güzellik merkezlerinin yanı sıra kendi markasının altında satışa sunduğu kozmetik ürünleri ile de tüketicilerin dikkatlerini çekmeyi başaran Ciğerci, bugün bir iş insanı olarak anılıyor.

İş hayatı ile olduğu kadar özel hayatı ile de sık sık gündeme gelen Selin Ciğerci, iki kez evlenip boşandığı eski eşi Gökhan Çıra ile taşıyıcı anne aracılığı ile bir kız çocuğuna annelik yapmaya başladı. Saadet Selenay ismini verdikleri kızları için son dönemlerde sık sık bir araya gelen eski eşler, son olarak kozmetik sektörüne yönelik soruşturmalar sebebi ile adeta birbirlerine kenetlendi. Dilan- Engin Polat çift ile başlayan ve kısa süre içerisinde de diğer fenomenlere tesir eden soruşturmalar neticesinde Selin Ciğerci’nin de hesaplarına ve mal varlıklarına tedbir konmuştu. Konu ile ilgili olarak Instagram hesabı üzerinden yeni videolar yayınlayan Ciğerci, aylar sonra ilk kez konuştu. Bu süreçte dik durmaya çalıştığını ancak sürecin yavaş işlemesinden ötürü sıkıntıya düştüğünü belirten Ciğerci, gözyaşları içerisinde paylaşımlar yayınladı.

 “KİMSEYE ÖDEME YAPAMIYORUM”

Soruşturma kapsamında annesinin emekli maaşı hesabına kadar tüm hesaplara yetkililer tarafından tedbir konulduğunu belirten Selin Ciğerci, Instagram hesabının hikayeler kısmından bir gönderi yayınladı. İşe başladığı günden bu yana 60 milyon TL vergi ödediğini ifade eden Ciğerci, bu süreçte ise kimseye ödeme yapamadığını ve 40 yaşında biri olarak ilk kez borçlandığını belirtti. Ayrıca Ciğerci şirketlerine halen kayyum atanmadığını belirterek ‘Yalvarırım bir an önce bu süreç sonuçlansın’ ifaelerini de kullandı.

ESKİ EŞİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Bir diğer paylaşımında bu süreçte tüm faturalarının eş, dost, tanıdık tarafından ödendiğine dikkat çeken Ciğerci, eski eşine teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. Ciğerci, bu zorlu süreçte yanında duran eski eşi Gökhan Çıra için ‘Kızımın babasının da kapalı her şeyi ama onun yaptıklarını mağdur olmayalım diye yapmaya çalıştıklarını asla unutmayacağım. Teşekkürler ederim Gökhan Çıra’ ifadelerini kullandı.