Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Selin Ciğerci Mabel Matiz konserinde! O fotoğraf olay oldu… ‘Eriyip bitmiş’

Fenomenler için başlatılan soruşturmalara dahil edilen isimler arasında yer alan Selin Ciğerci, son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer almaya devam ediyor. Son olarak Instagram hesabından yayınladığı paylaşımlar ile adından söz ettiren Ciğerci’nin fiziksel değişimi gündeme bomba gibi düştü. İşte ayrıntılar…

Fenomenler için başlatılan soruşturmalara

Bir sosyal medya platformunda yayınladığı videolar ile ünlenen sonrasında ise geniş bir hayran kitlesine sahip olmayı başaran Selin Ciğerci, son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olmaya devam ediyor. Sosyal medya fenomeni olarak ünlendikten sonra kadınlar matineleri düzenleyerek dansları ile kendine hayran bırakan Ciğerci, ayrıca bir dönem bir moda programının jüri kadrosunda da yer aldı. Kariyerini kozmetik sektöründe inşa etmek isteyerek ekranlardan uzaklaşan Ciğerci, kendi markasını kurdu ve birçok yerde güzellik merkezi şubelerinin açılışlarını yaptı. Yanı sıra bakım ürünleri ile de adını geniş kitlelere duyuran Ciğerci, bir iş insanı olarak anılmaya başlandı.

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren fenomenlere yönelik açılan soruşturmalara dahil edilen Selin Ciğerci bu süreçte yakınları ve dostlarından destek aldığını belirtirken ünlü isim kendisini tamamen işine adadı. Eski eşi Gökhan Çıra ile birlikte taşıyıcı anne yöntemi ile sahip olduğu kızı Saadet Selenay Çıra ile de bir hayli vakit geçiren Ciğerci, annelik heyecanını yaşamanın mutluluğu içinde olduğunu belirtti.

Hem kariyeri hem de özel hayatı ile gündemden düşmemeye devam eden Selin Ciğerci, son olarak sosyal medya hesabı aracılığı ile yayınladığı fotoğraflar ile adından söz ettirdi. Arkadaşı ile birlikte konsere giden Ciğerci’nin bir hayli kilo vermiş olduğu görüldü.

MABEL MATİZ’E ÖVGÜ

Gecelerde pek görüntülenmeyen Selin Ciğerci, dün akşam bir değişiklik yaparak arkadaşı ile birlikte Mabel Matiz konserine gitti. Matiz’in sahnesinden bir kare yayınlayan Ciğerci, ünlü şarkıcıya ‘Muadili yok’ övgüsünde bulundu.

DEĞİŞİMİ DİKKAT ÇEKTİ

Senelerce sarı olarak kullandığı saçlarını koyultarak radikal bir değişikliğe giden Selin Ciğerci, son dönemlerde verdiği kilolar ile de adından söz ettirdi. Mabel Matiz ile birlikte çekildiği fotoğrafı Instagram hesabından yayınlayan Ciğerci, fiziği ile ‘Eriyip bitmiş’ dedirtti.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor