Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Semicenk Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Semicenk Şarkıları TÜM LİSTE! Semicenk Hangi Takımlı?

Pişman Değilim şarkısıyla dillere pelesenk olan Semicenk adını zirveye yazdırdı. Spotify 2023 en çok dinlenen Türk şarkıcısı seçilen Semicenk araştırmaları hızlandı. Milyonlarca dinleyicinin kulağındaki pası şarkılarıyla silen Semicenk kimdir, kaç yaşında, nereli merak konusu oldu. İşte bu yılın en çok dinlenen ismi Semicenk bilgileri..

Pişman Değilim şarkısıyla dillere

Semicenk son dakika bombası patladı. Spotify, 2023 yılı boyunca en çok dinlenen sanatçı, şarkı, albüm ve podcastlerini paylaştı. 2023 yılının en çok dinlenen sanatçısı “Masal Gibi”, “Sevecek Sandım”, “Hangi Yüzüne Konuşacağım” gibi şarkılarla tanınan Semicenk oldu. Pişman Değilim şarkısını ezbere bilen hayranları çıldırdı. Spotify 2023 en çok dinlenen Türk şarkıcısı seçilen Semicenk araştırmaları yoğunlaştı. Semicenk O Ses Türkiye sahnesi odak noktası oldu. Milyonlarca dinleyici Semicenk şarkıları, Semicenk konser araştırması yaparken bir yandan da en popülerlerden olan Semicenk canın sağolsun sözleri inceledi. Peki, Semicenk hangi takımlı? Semicenk kimdir? Semicenk kaç yaşında? Semicenk nereli? İşte merak edilen soruların yanıtı..

SEMİCENK ŞARKILARI

-Mesafe (Serdar Ortaç Şarkıları Vol. 2) (2023)

-Tanrım Reva Mı (2023)

-Pişman Değilim (ft. Doğu Swag) (2023)

-Geri Dönemedim (2023)

-Canın Sağ Olsun (ft. Rast) (2023)

-Yana Yana (ft. Reynmen) (2023)

-Bir Anda Düşüverdim (ft. Doğu Swag) (2023)

-Hangi Yüzüne Konuşacağım (2022)

-Masal Gibi (2022)

-Sevecek Sandım (2022)

-Unutmak Öyle Mi Kolay Sandın? (2022)

-Bozulmuş Kalbim (ft. Ziynet Sali, İlkan Günüç) (2022)

-Dayan (ft. Mustafa Ceceli) (2022)

-Herkes Gibisin (2022)

-Al Sevgilim (ft. Funda Arar) (2022)

-Düşer Aklıma (2021)

-Kalbim Usandı (2021)

-Yüzü Tanıdık Değil (2021)

-Sen Kaldın (ft. Aziz) (2021)

SEMİCENK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Müzisyen ve söz yazarı olan Semicenk gerçek adı Cenk Baş’tır. Sahne adı olan Semicenk ile milyonların en sevdiği isimler arasına yerleşen şarkıcı 7 Ekim 1998 yılında Ordu’da doğdu. 2019 yılında TV8’de yayınlanan Acun Ilıcalı programı O Ses Türkiye’de yarıştı. Programın en çok dikkat çeken yarışmacılarından olan Semicenk, Hadise’nin ekibinde yer aldı. İlk olarak “Yüzü Tanıdık Değil” ve “Kalbim Usandı” gibi parçaları çıkaran Semicenk kısa sürede sesiyle herkesi büyüledi. 2021 yılının Aralık ayında çıkardığı “Düşer Aklıma” isimli teklisi oldukça beğenildi. Pişman Değilim parçasıyla son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Semicenk parçaları 100 milyondan fazla tıklandı. Funda Arar ile olan Al Sevgilim düetini çıkaran Semicenk, ardından Düşer Aklıma ile Spotify’da 1 milyondan fazla aylık dinleyici sayısına ulaştı. Funda Arar, Mustafa Ceceli, Reynmen ve Ziynet Sali gibi sanatçılarla çalışan Semicenk, Spotify 2023 en çok dinlenen Türk şarkıcısı seçildi. Semicenk’in Galatasaray taraftarı olduğu biliniyor.

SEMİCENK INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN