Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Semih Furkan Koç İzmit Meclisini istiyor!

AK Parti İzmit Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Semih Furkan Koç İzmit Belediyesi Meclis üyeliği aday adaylığı başvuru dosyasını teslim etti.

AK Parti İzmit Gençlik

Yerel seçimlere kısa bir süre kala siyasi partilerde aday adaylığı süreci devam ediyor. Belediye Başkan aday adaylığı sürecini geride bırakan AK Parti’de meclis üyeliği aday adaylığı başvuru süreci devam ediyor. AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Semih Furkan Koç, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi aday adayı olmak için başvuru belgesini bugün ilçe teşkilatına teslim etti. Akşam saatlerinde İzmit İlçe Başkanlığına giden Koç’un başvuru belgelerini ilçe başkanı Halil Güngör Dokuzlar teslim aldı.

“İZMİT BELEDİYESİ’Nİ AK KADROLARLA DOLDURACAĞIZ”

Başvuru belgelerini teslim almadan önce kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanı;  “Semih Furkan Koç kardeşimizin aday adaylığı başvurusuna hoşgeldiniz. AK Parti ailesi olarak sizlerle birlikte İzmit Belediyesi’ni yeniden AK Parti belediyeciliği ile buluşturacağız. İnanmış insanlara bu dava uğruna anıl teri dökmüş insanlarla, bu davaya taş koymuş her inanan yüreğe muhabbetlerimi sunuyorum. AK Parti kurulduğu günden bu yana Türkiye’de yapılamaz denen olmaz denen bir çok olguyu yerine getirdi. Aynı zamanda gönüldaşları ve üyeleri ile dünyanın en büyük siyasi hareketidir. AK Parti camiasının ilçesi olarak bu yola baş koyduk. Sizlerin de bizleri yalnız bırakmayacağını bildiğim için teşekkür ediyorum. Süreç yakın. Artık bize çalışmak düşüyor. Bu dava uğruna güzel şeyler yapacağımıza ve İzmit Belediyesi’ni ak kadrolarla dolduracağımıza hiç şüphem yok” dedi.

“AK PARTİNİN BAYRAĞINI DİKECEĞİZ”

Gençlerin destek verdiği Koç başvuru belgelerini teslim ettikten sonra yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 10 yıldır gençlik kollarında görev yapmaktayım. 20 yaşımda bu kapıdan girdiğimde bu günleri hayal bile edemezdim. Liderimizin vizyonu sayesinde bugün karşınızdayım. Bu kalabalık bana gösterdi ki çıkmış olduğumuz bu yolda sorumluluğumuz fazla yükümüz ağır olacaktır. Halka hizmet hakka hizmettir diyen bir liderin neferi olarak İzmit Belediyesi’nin meclis üyeliğine aday adaylığımı açıklıyorum. 31 mart akşamı Belsa Plaza AK Parti’nin bayrağını dikecek özlenen hizmeti sunacağız” dedi.