Senden Önce Hakan Kimdir? Alp Navruz Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Alp Navruz Sevgilisi Kim? Alp Navruz Oynadığı Diziler

Alp Navruz yeni dizisi Senden Önce ilk bölüm zamanı geldi. 13 Şubat Salı akşamı yayın hayatına başlayan Senden Önce dizisinde tüm gözler Hakan karakterine çevrildi. Yakışıklı oyuncu Alp Navruz hayranları Senden Önce dizisine odaklandı. Peki, Senden Önce Hakan kimdir? Alp Navruz kimdir? İşte yanıtı..

Senden Önce Hakan Kimdir? Alp Navruz Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Alp Navruz Sevgilisi Kim? Alp Navruz Oynadığı Diziler

Kanal D Senden Önce dizisi yayın hayatına başladı. 13 Şubat Salı akşamı yayına giren Senden Önce dizisi ilk bölümle birlikte meraklı gözler Hakan karakterine çevrildi. Bir yanda karısı Merve bir yanda sevgilisi Sahra ile yol ayrımına giren Hakan'ın ikili dünyası ekrana geldi. Yakışıklı oyuncu Alp Navruz'un canlandırdığı Senden Önce Hakan karakterinin hikayesi geldi. İşi inşa etmek olan Hakan kendine gerçek bir yuva inşa edemedi. Peki, Senden Önce Hakan kimdir? Alp Navruz kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilen Senden Önce Hakan'ı Alp Navruz dizileri..

Senden Önce Hakan Kimdir? Alp Navruz Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Alp Navruz Sevgilisi Kim? Alp Navruz Oynadığı Diziler - Resim : 1

SENDEN ÖNCE HAKAN KİMDİR?

Senden Önce Hakan işi inşa etmek ama kendine gerçek bir yuva inşa edemeyen bir karakter. Gerçekten sevilmek başka şey, sevginin gerçekliğinden emin olmak başka olan Hakan hiçbir zaman emin olamadı. Ne karısının sevgisinden vazgeçen ne de küçük bir aşk kaçamağı yapmaktan geri duran Hakan başını belaya soktu. İş gezisinde başına koca bir bela alan Hakan, Sahra'nın karısıyla tanışmasına ve onun gerçek yüzünü görmesine vesile oldu. Her şey sahici olsun isteyen Hakan şaştı kaldı. Hakan için karısı Merve gerçek ama gerçek olduğu için imkansızdı oldu.

Senden Önce Hakan Kimdir? Alp Navruz Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Alp Navruz Sevgilisi Kim? Alp Navruz Oynadığı Diziler - Resim : 2

ALP NAVRUZ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

15 Ocak 1990 İstanbul doğumlu Alp Navruz 85 kilo, oğlak burcu ve 1.85 boyuna sahiptir. Annesi ve babası emekli olan yakışıklı oyuncu küçük yaşlarda yazı yazmaya başladı. Şiir ve öyküler yazan Alp Navruz, Türkçe Eğitimi alanında Yüksek lisans eğitimi aldı. Bir klasik bir spor markanın reklam yüzü olan Alp Navruz birçok oyuncu koçu ile çalıştı. Oyunculuk ve kamera önü teknik eğitimleri alan Alp Navruz zamanla ününe ün kattı. 2016 yılında Ceberrut isimli sinema filmi ile kariyerine adım atan Alp Navruz dizileri arasında Aşk Laftan Anlamaz, Arkadaşlar iyidir, Fazilet Hanım ve Kızları, Elimi Bırakma, Zümrüdüanka, Menajerimi Ara, Ada Masalı gibi yapımlarda oynadı.

ALP NAVRUZ DİZİLERİ

Elimi Bırakma / Cenk Çelen

Fazilet Hanım ve Kızları / Sinan Egemen

Arkadaşlar İyidir / Berke

Senden Önce / Hakan

Aşk Laftan Anlamaz

Zümrüdüanka

Menajerimi Ara

Ada Masalı

ALP NAVRUZ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN