Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şener Söğüt: Bu seçimlerde düşüş yaşadık

AK Parti Danışma Meclisi toplantısında konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt Söğüt yerel seçimlerde düşüş yaşadıklarını ifade ederek birlik içinde daha büyük zaferler kazanacaklarını ifade etti

AK Parti Danışma Meclisi

Yerel seçimlerden sonra danışma meclisi toplantılarına yeniden başlayan AK Parti Kocaeli teşkilatında son danışma kurulu toplantısı Körfez ilçesinde yapıldı. AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı 103. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı bugün akşam saatlerinde Tütünçiftlik Kültür Merkezinde yapıldı. Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan’ın ev sahipliğinde yapılan toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Sami Çakır, Veysel Tipioğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, İl Koordinatörü Ekrem Görçeker, MKYK Üyesi İlyas Şeker, Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Alpet Tokgöz, MHP Körfez İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, BBP İlçe Başkanı Selim Öztürk, Önceki Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, teşkilat yöneticileri ve partililer katıldı.

“HER ZAMAN MİLLETİMİZİN YANINDA OLDUK”

Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan toplantıda yaptığı konuşmada, “Çok önemli iki seçim geçirdik. İlk seçimde Cumhurbaşkanımızı tekrar seçerek görevimizi yerine getirdik. Yerel seçimlerde ise AK Davamızda lokomotif illerden biri olduk. İlk günkü aşkla yola devam etmek için bir araya geldik. Aşkla çalışmayı kendimize ilke edindik. Daha iyi hizmet sunmak için çalışıyoruz. Her zaman milletimizin yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. Sadece seçim dönemlerinde değil her zaman vatandaşlarımız ile iç içe olmayı görev biliyoruz” diyerek Gazze’deki soykırımı lanetledi.

“DÜŞÜŞLER YAŞADIK”

İlçe Başkanı Nurettin Okutan’ın ardından Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sarıgül katılımcıları selamlayarak çalışmaları hakkında bilgi verdi. Daha sonra kürsüye Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt çıktı. Söğüt konuşmasında, “5’inci dönem AK Kadrolarla, Cumhur İttifakı ile Körfez Belediyemizi yönetmeye devam ediyoruz. İlk ilçe danışma kurulu toplantımız. Çok önemli bir zafer kazanmak nasip oldu. İlçemize değer katmaya devam edeceğiz. Bizler sadece seçimden seçime çalışan teşkilatlar değiliz. Her seçim zaferinden sonra azmimiz daha da büyüyor. Bu seçimlerde bir miktar düşüşler yaşadık, olumsuzluklar yaşadık.

“DAHA BÜYÜK ZAFERLER KAZANACAĞIZ”

Oku daha uzağa atmak için yayı geri çekmek gerekir. Oku daha uzağa atmak için sadece bir miktar geri çekmiş olduk. Daha fazla çalışarak birlik beraberlik içinde daha büyük zaferleri kazanacağız. Geçen dönem birçok eser kazandırdık. Bu dönem de Tahir Başkanımızın başkanlığında, Milletvekillerimizin desteği ile daha kıymetli eserler kazandıracağız. Körfezimizi her alanda eser ve hizmetler kazandıramaya devam edeceğiz” dedi.