Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şener Söğüt: İkinci dönemi istiyorum

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Nokta TV’de yayınlanan ve Nokta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Furkan Çalışkan’ın moderatörlüğünü yaptığı “Gündem Özel” programında önemli açıklamalarda bulundu. Körfez’de ikinci dönemini istediğini söyleyen Başkan Söğüt, Furkan Çalışkan’ın sorularını yanıtladı. İşte detaylar…

Körfez Belediye Başkanı Şener

2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminden zafer ile ayrılan Cumhur İttifakı’nda gözler 2024 yerel seçimlerine çevrildi. Genel seçimlerin hemen ardından vites düşürmeden çalışmalara başlayan AK Parti’de, 2024 yerel seçimleri öncesinde belediye başkanlığı koltuğuna talip olan isimler de tek tek ayyuka çıkmaya başladı.

İKİNCİ DÖNEMİ İSTİYOR!

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Nokta TV’de yayınlanan Nokta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Furkan Çalışkan’ın moderatörlüğünü yaptığı “Gündem Özel” programında da adaylık süreci ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. “İkinci dönemi istiyorum” diyen Başkan Söğüt, adaylığı ile ilgili gelen soruya şöyle yanıt verdi:

“Gönlümden ikinci dönem geçiyor. İlçemize, şehrimize ve Körfez halkımıza hizmet etmek gönlümüzden geçiyor. Belediyecilik gerçekten zor, yorucu ve yoğun ama biraz önce belediyelerin sorunlarını, hizmetlerini ve projelerini konuşma fırsatı bulduk. 5 yıl önemli bir tecrübedir. Belediye başkanının tecrübeli olması, deneyimli olması, belediyeyi ve kenti tanıması ve kentin onu tanıması, kentin sorunlarını, önceliklerini iyi tanıması, belediyedeki ekibi iyi tanıması ve belediye ekibinin onu iyi tanıması derken bir sistemi, belli bir zamanda ancak oturtuyorsunuz. Belediye başkanının orkestra şefi olarak tecrübeli olması, hizmet kalitesini ve hizmetin hızını daha da arttıracaktır.

İNŞALLAH HİZMETLERİMİZE DEVAM EDERİZ

5 sene Körfez’e hizmet ettik. Elbette buradaki takdir hakkı Körfez halkınındır. Birlikte çalıştığınız teşkilatındır. Genel merkezin yerelden topladığı verilerdedir. En nihayetinde nasip, kısmet işidir. Biz nasip ve kısmete inanan insanlarız, Rabbimiz nasip ederse, Körfez halkı gönlünde güzel bir şekilde yer edinebilmişsek, teşkilatlarımızın gönlünde güzel bir şekilde yer edinebilmişsek benim gönlümden bir dönem daha hizmet etmek daha geçiyor. İnşallah kaldığımız yerden hizmetlerimize, projelerimize devam ederiz.”