Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şener Söğüt’ten Hereke çıkarması

31 Mart yerel seçimlerinde Körfez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt seçim çalışmalarına devam ediyor. Söğüt, çalışmalar kapsamında Hereke’yi ziyaret etti.

31 Mart yerel seçimlerinde

31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala siyasi partilerdeki ve adaylardaki çalışmalarda devam ediyor. Körfez Belediye Başkanı ve AK Parti’den Cumhur İttifakı adayı olarak Körfez Belediyesi’ne tekrar aday gösterilen Şener Söğüt Hereke’de Ordulular Derneği’ni ziyaret etti.  Dernek Başkanı Orhan Tezlik ve üyeler tarafından ilgiyle karşılanan Söğüt, “Sizlerin ilgisi ve sevgisi, ne kadar doğru adımlar atarak hizmet ürettiğimizin de en büyük göstergesi” dedi.

Şener Söğüt yaptığı açıklamada; “AK Parti’ye olsun, Cumhur İttifakı’na olsun Ordulu hemşehrilerimiz her zaman en güçlü desteği verdi” diyen Söğüt, “Cumhur İttifakı, eser ve hizmet siyasetinin adresi. Biz laf değil iş üretiyoruz. Bugüne kadar Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ile el ele ahenk içerisinde, birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize eser ve hizmetler kazandırdık” açıklamasında bulundu.

“HEREKE’Yİ AYAĞA KALDIRDIK”

Hereke’yi Körfez’in en önemli tarihi mekanlarından birisi haline getirdiklerini söyleyen Söğüt; “Altyapıyı yaptık, üstyapıyı yaptık, sahil düzenlemelerini gerçekleştirdik. Hereke Kalemizi ayağa kaldırdık. Körfezimizin en önemli tarihi mekanlarından bir tanesi haline geldi. Adeta Hereke’ye gerdanlık taktık. Her mahallemizde yaptığımız parklar, çevre düzenlemeleri, spor tesisleri ile Körfez’imize değer kattık, katmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.