Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Serenay Sarıkaya’dan Kıvanç Tatlıtuğ’a ‘güllü’ karşılık… Vedası yürek burktu! “Yollarımız tekrar kesişecek’

Son dönemlerin en çok konuşulan dizi partnerlerinden olan Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ, dün akşam final bölümü yayınlanan Aile’nin ardından sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımlarda bulundu. İkilinin paylaşımları, sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte çok konuşulan o fotoğraflarına ve açıklamalarına dair ayrıntılar…

Son dönemlerin en çok

Bir dönem Star TV’nin reyting rekortmeni Medcezir’de Mira karakterine hayat veren ve o dizinin final yapmasının ardından televizyon ekranlarına adeta sırtını çeviren ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, son yıllarda dijital platformda yayınlanan projeleri ile büyük bir çıkış yakalamıştı. Netflix için çekilen Fi’nin ardından Şahmaran’da rol alan şimdiler de ise Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinde Avukat Leyla karakteri için kameraların karşısına geçen Sarıkaya, sezonun başında ise ana akım medyaya dönüş yapmıştı.

Nerede ise 10 yıl sonra televizyona geri dönen ve ‘Aile’ isimli özgün senaryolu proje için kameraların karşısına geçen Serenay Sarıkaya, yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte izleyicileri adeta mest etmişti. Kadrosunda Nur Sürer, Nejat İşler, Canan Ergüder, Yüsra Geyik gibi başarılı isimlerin de yer aldıkları Aile, bu güçlü kadroya rağmen reytinglerde arzu edilen seviyelere ulaşamadı. Ancak yine de sezon başında anlaşılmış olduğu üzere 30 bölümü tamamlayan dizi, dün akşam final bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı.

Aile’nin ters köşeli final bölümü sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer alırken Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’dan veda paylaşımları geldi. Sarıkaya hem fotoğraf serisi ile hem de partnerinin Instagram paylaşımı ile projesine veda etti.

TATLITUĞ’UN PAYLAŞIMINA GÜLLÜ YANIT

Aile’de Aslan karakterine hayat veren Kıvanç Tatlıtuğ, dizinin son bölümünün ardından sosyal medya hesabının hikayeler kısmından bir paylaşım yayınladı. Partnerinin o paylaşımını görmezden gelmeyerek kendi hesabı üzerinden yayınlayan Sarıkaya, o fotoğraf karesine gül emojisi ile karşılık verdi.

FOTOĞRAF SERİSİ DİKKAT ÇEKTİ

Son dönemlerde çekimleri tamamlanan her projesinin ardından bir fotoğraf serisi yayınlayarak sosyal medya kullanıcılarının beğenilerine sunan Serenay Sarıkaya, Aile’nin ardından da yeni bir seri paylaştı. Sarıkaya’nın o paylaşımına sosyal medya kullanıcılarından övgü dolu yorumlar geldi.