Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Serenay Sarıkaya’dan ‘Aile’ ekibine övgü… Hepsini tek tek paylaştı! ‘Sadece işine gelene…’

Dün akşam yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan Aile, milyonları bir kez daha ekranları başlarına kilitledi. Dizinin son gelişmeleri şaşkınlık ile takip edilirken Serenay Sarıkaya’dan dikkat çeken bir sosyal medya paylaşımı geldi.

Dün akşam yeni bölümü

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’nın başrollerini paylaştıkları Aile, sezonun en çok beğenilen projeleri arasında yer almaya devam ediyor. Gerek oyuncu kadrosu gerek ise de farklı konusu ile izleyicilerin dikkatlerini çekmeyi sürdüren dizi, son olarak dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile ekranlara geldi.

Aile’nin 25’inci bölümünde yaşananlar izleyicilerin yüreklerini ağızlarına getirdi. Bir yanda Soykan ailesinin sırlarını çözmeye çalışan Aslan’ın çırpınışları merak uyandırırken bir yanda da büyük sırlardan birinin parçası olan Serap’ın depresif halleri yürekleri burktu.

Dün akşam yayınlanan bölümü ile yine iyi bir izlenme oranına ulaşmayı başaran Aile, geçtiğimiz günlerde ‘erken final’ iddiaları ile gündeme gelmişti. Dizinin 30’uncu bölümde final yapmasına karar verildiği ileri sürülürken konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmedi. Son olarak dün akşam yayınlanan bölümü ile başarısını ortaya koyan dizinin bitmeyeceği umut edilirken Serenay Sarıkaya’nın dizisine ilişkin Instagram paylaşımı yüzleri güldürdü.

SON BÖLÜMÜ OLAY YARATTI

Dün akşam 25’inci bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan Aile, yine milyonlarca kişi tarafından yakından takip edildi. Senelerdir Yusuf Soykan’ın cinsel istismarını saklamak durumunda kalan Serap’ın final sahnesinde her şeyi itiraf etmesi, izleyicileri şaşkına çevirdi. Soykanların masasında elinde silahı ile ‘tecavüz’ travmasını paylaşan Serap’ın tetiğe bastığı duyuldu. Ancak Serap’ın kendisini mi yoksa Hülya Soykan’ı mı vurduğu henüz bilinmiyor.

SERANAY SARIKAYA’DAN TEBESSÜM ETTİREN PAYLAŞIM

Dün akşam yayınlanan bölümde Seher Hanım’ın keyfini yerine getirmek üzere bir araya gelen Soykan ailesi, yatak odası sahnesinde izleyicilerin yüzlerini güldürmüştü. O bölüme ithafen bir paylaşım yayınlayan Serenay Sarıkaya, takipçilerinin yüzlerini güldürdü. Sahnede yer alan tüm oyuncuları etiketleyen Sarıkaya, o paylaşıma şu notu düştü: “Ya bu ne güzel sahne. Herkesin sadece işine gelene gülmesini yerim.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor