Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Serenay Sarıkaya’nın makyajsız pozlarına beğeni yağdı! ‘Güneş’e söyleyelim de doğmasın’

Son dönemlerin en başarılı, en çok takip edilen isimleri arasında yer alan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, son olarak Instagram hesabı üzerinden yayınladığı fotoğraflar ile gündeme geldi. Bir süredir tatilde olan ve gittiği yeri de adeta bir sırmış gibi saklayan Sarıkaya’nın son pozları, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Son dönemlerin en başarılı,

Seneler önce bir güzellik yarışması ile adını duyuran sonrasında ise mankenlik yapmaktan vazgeçip oyunculuk sektörüne atılan Serenay Sarıkaya, yıllar içinde büyük başarılara imza attı. Rol aldığı diziler ile adını geniş kitlelere duyuran, ayrıca büyük markalar ile de iş birliklerine imza atarak reklam filmleri ile dikkatleri üzerine çeken Sarıkaya, yurt dışında da tanınan isimler arasına girdi.

Oyunculuk kariyerinin yanı sıra güzelliği ve özel hayatı ile de sık sık gündeme gelen Serenay Sarıkaya, son olarak Show TV’de yayınlanan ve 30’uncu bölümde final yapan ‘Aile’ isimli dizi ile izleyicilerin karşısına çıktı. Kıvanç Tatlıtuğ, Nejat İşler, Canan Ergüder ve Nur Sürer gibi başarılı isimlerin yer aldıkları kadrosu ile dikkat çeken Aile’de ‘Devin’ karakterine hayat veren Sarıkaya, dizinin finalinin hemen ardından tatile çıktı.

Bir süredir yurt dışında olduğu tahmin edilen Serenay Sarıkaya, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderiler ile sosyal medya kullanıcılarının gönüllerini fethetti. Doğal güzelliği ile dikkat çeken ünlü ismin yayınladığı son pozlar, sosyal medyanın gündemine oturdu. O pozlara sosyal medya kullanıcılarından beğeni ve yorum yağdı.

DOĞAL POZLARI İLE NEFES KESTİ

Bir süre önce adı ünlü şarkıcı Mert Demir ile aşk iddialarına karışan ancak konu ile ilgili olarak sessizliğini korumayı tercih eden Serenay Sarıkaya, son olarak tatil pozları ile dikkat çekti. Bir süredir tatilde olan Sarıkaya, son olarak doğal pozları ile adından söz ettirdi. Sarıkaya’nın sıfır makyajlı, dingin halleri, sosyal medyanın gündemine oturdu.

YORUM YAĞDI

Serenay Sarıkaya’nın dingin ve makyajsız tatil pozlarına sosyal medya kullanıcılarından beğeni ve yorum yağdı. Kısa süre içerisinde sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına giren Sarıkaya’ya bir kullanıcı ‘Güneşe söyleyeyim de bugün doğmasın’ yorumunda bulundu.