Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Serhan Güncü: Körfez’de Veteriner İşleri Müdürlüğü kurulsun

CHP Körfez Belediye Meclis Üyesi Serhan Güncü, belediyede Veteriner İşleri Müdürlüğü kurulmasını istedi. Güncü, “Belediyemizde bir an önce Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün kurulmasını istiyoruz” dedi.

CHP Körfez Belediye Meclis

Körfez Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda sokak hayvanlarının uyutulmasını gündeme getiren Cumhuriyet Halk Partili meclis üyesi Serhan Güncü, belediyede Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün kurulmasını talep etti.

“YASA TASARISI CANIMIZI ACITIYOR”

Aynı zamanda Veteriner hekim olan Serhan Güncü açıklamasında şu sözlere yer verdi: “Sokak hayvanları ülke genelinde ve ilçemizde büyük problemler teşkil etmekte. Sokaklarda bu durumdan zarar gören halkımız ve çocuklarımız her ne kadar canımızı acıtıyorsa bunun için sokak hayvanlarının uyutulması için mecliste hazırlanmakta olan yasa tasarısı da canımızı acıtmakta. Bu problemin çözümünün uyutmak değil de kısırlaştırmak olduğunu hepinize bildirmek istiyorum. Bunun için belediyemizde bir an önce Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün kurulmasını ve başına bir Veteriner hekimin geçirilmesini istiyoruz.

“ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM”

Personel yetersiz ise veteriner hekim istihdam edilmesini, aynı zamanda sokak hayvanları rehabilitasyon merkezinin kapasitesinin arttırılmasını ve sokak hayvanları için barınak açılmasını talep ediyoruz. Bir veteriner hekim olarak hiçbir şey talep etmeden bu sorunun giderilmesi için talep doğrultusunda elimden geleni yapacağımı buradan hepinize beyan ediyorum. Konuşmamı Türk Veteriner Hekimleri Birliği’nin yaptığı açıklama ile bitirmek istiyorum. Bir veteriner hekim olarak meslek yeminimize sadık kalacağımızı ve uyutulmasına müsaade etmeyeceğimizi bildirmek istiyorum. ‘Veteriner hekimler öldürmez, yaşatır.’”