Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Serkan Özbalta: Bize yattı demeyin… Atila yattı

Serkan Özbalta: Bize yattı demeyin… Atila yattı
1. Lig 12. haftada Kocaelispor’un Çorum FK’yı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Çorum ekibinin yeni teknik direktörü Serkan Özbalta düzenlenen basın toplantısında “Sakatlıklardan ötürü zaman geçti. Bize yattı demeyin. İlk golden sonra Atila da yattı. Belki pozisyon gereği olabilir ama yattı” dedi.

Serkan Özbalta: Bize yattı

Çorum FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta şu şekilde konuştu: Hafta başı başladığımız görevimizde 4 gün antrenman yapıp buraya geldik ve sonunda anlıyorum ki oyuncularımız bizi dinlemişler, yapmak istediklerimizi harfiyen yerine getirdiler. Maçın sonuna kadar kalecimizden başlayan çıkışlar, orta sahadaki geçişler, hem de rakip ceza sahasına nasıl girilir, girdiğimizde neler yapabiliriz, tam manasıyla yerine getirdiler.

BİRAZ SIKINTI YAŞADIK
Talihsizlik olabiliyor. Ceza sahasındaki doğru tercihler, vuruştaki becerilerimizde biraz eksik kaldık. Onun dışında takım savunmasını da iyi yaptığımızı düşünüyorum. Fena oyun olmadı bizim açımızdan. Bu kısa dilimde; ilerde bu takım bize neler verebilir diye baktığımızda bu takım iyi şeyler yapacaktır. Oynayan veya oynamayan oyuncular diye ayırdığımızda sakat oyuncularımız da bunlara dahil olunca, bugün biraz sıkıntı yaşadık ama bu yüzden takımlar 23-25 kişilik kadrolardan kuruluyor.

ENSEYİ KARARTMAYACAĞIZ
Oyuncularımız ellerinden gelenin fazlasını yaptılar. Güçlü bir takım olduğumuzu gösterdiler. Oyundan ve mücadeleden memnunum. Bazen son dakikada siz atıyorsunuz, çılgınca sevinç oluyor. Oyunun doğasında var. Bazen de yiyorsunuz, çok üzülüyorsunuz. Çok uç noktalarda sevinç yaşamak ya da yerin altına kafayı sokup enseyi karartmak doğru değil. Olgun bireyler gibi şu anki karşılaşmanın üstesinden geleceğiz.

SAVUNMA YAPMAYA GELMEDİK
Sezon sonu için hedefimiz var. Bugün kimseye kupa vermiyorlar. Evet, bir başarı yakalıyorsun. Sezon sonu geldiğinde ligi istediğimiz noktada bitireceğimizin sinyallerini verdiler. Kocaelispor’u da tebrik ediyorum. İyi bir galibiyet serisi yakalandı. Şehir bütünleşmiş, taraftar iyiydi. Zevkli bir karşılaşma oldu. Savunma yapmaya gelmedik buraya, gördünüz. Her çıkışımızda karşı kaleye gidebildik, başarılı olabildik. Buraya gelen Çorum taraftarının da desteklerinin devam etmesini isterim.

ZORUNLU ZAMAN GEÇİRME
En kötü bir puanla dönelim isterdik. Diğer günlerde bunu telafi etmek istiyoruz. Onlara çok teşekkür ederim. Takımımız yatarak zaman geçirmedi. 4. dakikada kalecimizi kaybettik, Ahmet İlhan’ın bağlarında yırtık olabilir ve bundan dolayı kendisini bıraktı. Bize yattı demeyin. İlk golden sonra Atila da yattı. Belki pozisyon gereği olabilir ama yattı. Eğer bunu yapmak isteseydik, sağ bek “Yat” derdim ve oyunu bitirirdim.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaelispor U-17 takımı, kadrosunda tam
Sıradaki Haber Kocaelispor U-17 müthiş gidiyor! “2-3”