Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Serkan Özbalta: Pozisyonlara baktığımızda hak ettiğimiz bir maçtı

Çorum Futbol Kulübü Teknik Direktörü Serkan Özbalta, Kocaelispor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında “Pozisyonlar baktığımızda hak ettiğimiz bir maçtı” dedi.

Çorum Futbol Kulübü Teknik

İYİ BİR MAÇ OLDU

5 aydır takımla birlikte olduklarını belirten Serkan Özbalta şu şekilde konuştu: Güzel bir karşılaşma oldu. Maç öncesi 3-4 günlük bir hazırlık dönemi, haftada iki maç oynadığımız ve bütün takımların haftada 2 maç oynadığı, belli bir ölçüde zaten bir şeyleri çalışmış, 5 aydır takımın başında olan teknik adam ve ekibiz. Bu noktada istediğimiz skoru alma adına maça iyi başladık diyebilirim. Gerçekten çok coşkulu bir başlangıç ve oyun vardı.

ÜZERİMİZE GELMEK İSTEYECEKLERDİ

Golün arkasından 4 tane net %100 gol pozisyonu bulduk. Ondan sonra biraz daha dengeli bir oyun vardı. İlk yarı bu şekilde bitti. İkinci yarı biraz daha tedbirliydik. Rakip 3-4 gün önce 2-0’dan çevirdikleri maçın coşkusu, özgüveni ve tabii ki de Kocaelispor camiasının markası ile karşımızdaydı. İyi ve kaliteli kadroları var. Bu anlamda biraz daha topa oynamak isteyecekler, üzerimize gelmek isteyeceklerdi. Bunun bilincindeydik. Ona dönük devre arasında konuşmalarımızı yaptık. Oyuncuların pozisyonlarını yerleştirdik ve ikinci yarıya başladık.

KAZANMAK İSTİYORDUK

Fena gitmiyordu, gol atabileceğimiz pozisyonlar vardı. Ama iyi bir ikinci alan savunmasıyla devam ederken bir tane gol yedik. Oyunun içinde bunlar var. Hedeften kopmadan yolumuza devam ediyoruz. Gerçekten puan önemli. Kazanmak istiyorduk çünkü çok talep eden bir taraftarımız vardı. Bizi istediğimiz şekilde desteklediler sağ olsunlar. Onlara 3 puanı hediye etmek istiyorduk.

KAÇIRDIK AMA YİYEBİLİRDİK

Yediğimiz golden sonra git gele dönen, iki takımın da skoru kabul etmeyen oyun tarzı oluştu. Son bölümde yediğimiz golden sonra topla oynama oranını biraz daha arttırıp karşı kaleye daha fazla gidip birkaç tane de gol atabilecek pozisyona girdik. Kaçırdığımız golden sonra da kalemizde gol pozisyonu da gördük, yiyebilirdik. Her şeyin olabileceği bir karşılaşmaydı.

YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

Pozisyon üstünlüğü açısından baktığımızda hak ettiğimiz bir karşılaşmaydı diye düşünüyorum. Gerçekten çok net pozisyonlar vardı. Ama öbür taraftan da 1-1’den sonra rakip pozisyonlar buldu. Kısacası net pozisyonlara atamadığımızda bu skorun kabul edilebilir bir skor olduğunu da kabul edip yolumuza devam etmek zorundayız.

TARAFTARIMIZ DA GURUR DUYUYORDUR

Oyuncularımla tekrar gurur duydum. Teşekkür ediyorum. Çorum Futbol Kulübü çıktığı ilk senesinde hem temaşa zevki, hem oyun, hem de oyuncuların birbirine olan bağlılığıyla Çorum taraftarlarını memnun ediyordur. Onlar da gurur duyuyordur. Bulunduğumuz konumda Play-Off hattının içindeyiz, puan olarak da avantajımız var.

DAHA SAĞLAM HAZIRLANACAĞIZ

Bütün emelimiz puan avantajını da koruyarak bu hattın içinde kalabilmek ve inşallah gelen taraftarın kat ve kat geleceği maçlara daha sağlam bir şekilde hazırlanıp orada onlara istediklerine, taleplerine cevap verebilecek bir konuma gelmeyi düşünüyoruz. Ozan’ın pozisyonunda rakibin yaptığı bir faul yok aslında. Orada dizi takıldı. Diz bölgeleri tehlikelidir.

UMZARIM OZAN’DA ÖNEMLİ BİR SORUN YOKTUR

Devre arasında doktorla, fizyoterapist arkadaşlarımızla görüştüm. Ufak bir sıkıntısı olabilir gibi gözüküyor. Umarım büyük değildir. Yani o bölge hassas bölge biliyorsunuz. Bu işlerde sıcağı sıcağına değil de bir iki gün sonra çekilen MR’da çok daha net bir şekilde anlaşılabiliyor.