Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sertif Gökçe Derince’de iki atamayı yaptı, 4 başkan yardımcısından yetkiyi aldı!

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, dün göreve başlamasının ardından bugün ilk atamayı gerçekleştirdi.

Derince Belediye Başkanı Sertif

Derince Belediyesinde dün devir teslim töreni gerçekleştirildi. AK partili Zeki Aygün dün görevi CHP’li Sertif Gökçe’ye devretti. Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, ilçenin sembolik anahtarını alarak resmen göreve başladı. 2019 yerel seçimlerinde Zeki Aygün’e karşı kaybeden Gökçe bu kez makamı, AK Parti’nin adayı İbrahim Şirin’e attığı 7 bin 416 oy fark ile Zeki Aygün’den teslim aldı.

BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, belediye içinde ilk görevlendirmeyi de yaptı. Gökçe, Ramazan Bayramı tatili öncesi Derince ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Mehmet Nuri Paşa’yı belediye başkan yardımcısı olarak atadı.

BAYRAMDAN SONRA

Nuri Paşa bugün itibarı ile belediye başkan yardımcılığı görevine başladı. Ancak Gökçe, henüz Nuri Paşa’ya müdürlük bağlamadı. Ramazan Bayramı tatilinin ardından Başkan Gökçe, belediye başkan yardımcılarını belirlemeyi sürdürecek ve müdürlüklerle ilgili tasarruflarını kullanacak.

TRABZONLU BAŞKAN YARDIMCISI

Sertif Gökçe’nin siyasi kadrodan belirlediği bir diğer başkan yardımcısı ise 1977 doğumlu Trabzonlu inşaat mühendisi ve meclis üyesi Mehmet Turan oldu. Turan’ın da belediye başkan yardımcısı olarak görevlendirme yazısının çıkmak üzere olduğu kaydedildi.

YETKİLERİ ALDI

Öte yandan Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Zeki Aygün döneminden kalan 4 belediye başkan yardımcısından yetkilerini almak oldu. Başkan Gökçe Kemal Bayraktar, Züheyla Uslu, Abbas Bayrak ve Ayşe Mamat’ın elinden belediye başkan yardımcılığı yetkilerini aldı.

Mehmet Nuri Paşa

Mehmet Turan