Sertif Gökçe; "Derince'mizi ortak bir akılla yönetmekte kararlıyız"

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nin Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe, Kocaeli Yığılcalılar Derneği'ni ziyaret etti. Gökçe ziyaretinde yaptığı açıklamada; "Derince'mizi ortak bir akılla yönetmekte kararlıyız" dedi.

Sertif Gökçe; "Derince'mizi ortak bir akılla yönetmekte kararlıyız"

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nin Derince Belediye Başkan Adayı olan Sertif Gökçe, Kocaeli Yığılcalılar Derneği'ni ziyaret etti. Gökçe ziyaretinde yaptığı açıklamada; "Derince'mizi, ilçemizde faaliyet gösteren STK ve derneklerle birlikte, ortak bir akıl ile yönetmeye kararlıyız" ifadelerini kullandı.

Sertif Gökçe; "Derince'mizi ortak bir akılla yönetmekte kararlıyız" - Resim : 1

"ORTAK BİR AKILLA YÖNETECEĞİZ"

Sertif Gökçe, ilçe örgütü ile birlikte yaptığı ziyarette, Derince’nin sorunlarını çözme noktasında ortak akıl vurgusu yineledi. Sertif Gökçe, "İlçe Başkanımız, İlçe Kadın Kolları Başkanımız ve yönetimimizle bir araya gelerek, Kocaeli Yığılcalılar Derneği'ni ziyaret ettik. Derince'nin karşılaştığı sorunları detaylı bir şekilde ele aldık. Bize iletilen görüşler, bizim için büyük önem taşıyor. Derince'mizi, ilçemizde faaliyet gösteren STK ve derneklerle birlikte, ortak bir akıl ile yönetmeye kararlıyız” dedi.

Sertif Gökçe; "Derince'mizi ortak bir akılla yönetmekte kararlıyız" - Resim : 2

Sertif Gökçe; "Derince'mizi ortak bir akılla yönetmekte kararlıyız" - Resim : 3

Kaynak: BÜLTEN