Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sertif Gökçe’ye yanıt: Hep kar ediyordu

Derince Belediyesinin AK Partili meclis üyesi mali müşavir Arif İpek, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe’nin En Kocaeli’ye yaptığı Çenesuyu ile ilgili açıklamalara yanıt verdi.

Derince Belediyesinin AK Partili

Başkan Sertif Gökçe, Çenesuyu’nun geçmiş dönemlerde iyi yönetilmediğini ve kar etmediğini dile getirmiş, “Biz orayı kara geçirmek istiyoruz ve ilk kez bizim dönemimizde kara geçti” ifadelerini kullanmıştı.

“HAYRETLE OKUDUM”

Derince Belediyesinin AK Partili meclis üyesi Arif İpek sosyal medya hesabından bu iddiaya yanıt verdi, şu açıklamayı yaptı:
“Kamuoyu bilgisine;
En Kocaeli Gazetesi’nde yayınlanan röportajda, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe’nin Çenesuyu kuruluşu ile ilgili beyanatını hayretle okudum.

“MESAİ HARCAMASINI ÖNERİRİM”

Çenesuyu’nun bugüne kadar hiçbir şekilde kâr etmediği ve ilk kez mevcut dönemde kâra geçtiği ifade edilmiştir. Bu beyanat gerçeği yansıtmamaktadır. Çenesuyu, geçmiş yıllarda da sürekli olarak kâr eden bir firma olmuştur. İşte bu iddiayı destekleyen yıllar itibariyle firmanın kârlılığı belgesi ektedir. Sayın Başkan ya geçmiş finansal tablolardan habersizdir ya da çalışma arkadaşları tarafından yanlış bilgilendirilmiştir. Kendisine, konuya daha hâkim olması için Çenesuyu hakkında biraz daha mesai harcamasını öneririm.

KAR EDİYOR

Özetle, Çenesuyu’nun geçmişte kâr etmediği iddiası, somut verilere ve gerçeklere dayanmamaktadır. Firma, yıllardır istikrarlı bir şekilde kâr eden ve büyüme kaydeden bir yapıya sahiptir. Sayın Başkan’ın gazetede yer alan bu yanlış bilginin düzeltilmesi ve doğru bilgilerin kamuoyu ile paylaşılması önem arz etmektedir.
Saygılarımla,”