Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sevan Nişanyan Atatürk Olayı Ne? Sevan Nişanyan Twitter Ne Oldu? Sevan Nişanyan Kimdir, Kaç Yaşında? Sevan Nişanyan Nerede?

Yazar Sevan Nişanyan Atatürk olayı patladı. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk hakkında olay sözlere imza atan Sevan Nişanyan kimdir merak edildi. Sevan Nişanyan ne dedi merak konusu oldu. Peki, Sevan Nişanyan kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Sevan Nişanyan bilgileri..

Yazar Sevan Nişanyan Atatürk

Sevan Nişanyan kimdir merak eden vatandaşlar araştırmaları hızlandırdı. Milyonlarca kullanıcının gündeminde ilk sırada yer alan Sevan Nişanyan Atatürk olayı patlak verdi. Sevan Nişanyan Twitter takibinde yer alan Sevan Nişanyan hayatı araştırılmaya başladı. Çok sayıda kullanıcının gündeminde bulunan Sevan Nişanyan ne dedi araştırılmaya başladı. Peki, Sevan Nişanyan nerede? Sevan Nişanyan Hz Muhammed olayı ne? İşte Sevan Nişanyan bilgileri..

SEVAN NİŞANYAN ATATÜRK HAKKINDA NE DEDİ?

Sevan Nişanyan Atatürj olayı gündem oldu. “Özellikle yüksek libidosuyla genç yaşından itibaren maruf olmuş bir kişi neden çok sayıda kız çocuğu evlatlık edinir?” diyen Sevan Nişanyan devamında, “Erkek çocuğu olsa, diyeceksin kendi evladı olmadığı için miras bırakacak birisi falan gibi bir düşünce… Hep kız çocukları evlat edinmiş. İkincisi, bu kız çocukları onun özel dairesini paylaşıyor. Yani geceleri onlarla yalnız kalıyor devlet başkanı. Bu, kabul edilebilecek bir durum mudur değil midir? Sizin takdirinize bırakıyorum. İşin ayrıntısını bilen kimse yok, dolayısıyla iddiada bulunmak fazla olur. Bu çocuklar Dolmabahçe Sarayı’ndaki ve Çankaya’daki yatak odasının bulunduğu özel dairede kalıyor bu çocuklar. Bugün bir devlet başkanı veya üst düzey bir siyaset adamı böyle bir yaşam tarzına sahip olsa insanlar ne düşünür, ne tür itirazlar dile getirilir, düşünmek lazım” diye konuştu.

SEVAN NİŞANYAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Sevan Bedros Nişanyan 21 Aralık 1956 tarihinde Türk-Ermeni ailede dünyaya geldi. İlköğrenimini Pangaltı Mıhitaryan Okulunda okuyan Sevan Nişanyan 1968 yılında Milliyet gazetesi tarafından düzenlenen İlkokullararası Bilgi ve Kültür Yarışması’nda üçüncü oldu. Ortaöğrenimini Işık Lisesi ve Robert Lisesinde tamamlayan Sevan Nişanyan Türkiye’nin en iyi okullarından olan Robert Lisesi için, “İçinde bulunup da sevdiğim ilk ve muhtemelen son kurum” dedi. 1974’te üniversite eğitimi için ABD’ye giden Sevan Bedros Nişanyan, Yale Üniversitesinde felsefe okudu. Columbia Üniversitesinde siyaset bilimi doktorasına kabul edilen Sevan Bedros Nişanyan, Latin Amerika siyasi partileri hakkındaki doktora tezini tamamlamadan Türkiye’ye dönüş yaptı. 1986 yılında vizyona giren, kömür madenlerinde geçen bir aşk hikayesini anlatan Flight of the Spruce Goose filmine senaryo danışmanlığı yapan Sevan Nişanyan, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş dönemine ilişkin eleştirel görüşlere yer veren Yanlış Cumhuriyet: Atatürk ve Kemalizm Üzerine 51 Soru adlı kitabı yayınlandı.