Sevcan Yaşar Yalı Çapkını dizisine mi giriyor? Sevcan Yaşar kimdir, kaç yaşında?

Star TV'nin sevilen dizisi "Yalı Çapkını"na yeni bir oyuncu dahil oluyor. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı dizide Sevcan Yaşar da kamera karşısına geçecek. Peki, dizideki karakteri ve Sevcan Yaşar kimdir?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, "Yalı Çapkını" dizisine katılan yeni karakterlerden Şehmuz, eşleri Aysel ve Sinem ile sağ kolu Cemil'le birlikte hikayeye dahil olacak. Sevcan Yaşar, Şehmuz'un eşlerinden biri olan Aysel ya da Sinem karakterine hayat verecek. Şehmuz'un diziye girişi, Korhan ailesi, Pelin ve annesi için ilginç olayların yaşanmasına neden olacak. Dizide daha önce gazeteci Taylan karakterini canlandıran oyuncu da ekibe geri dönüyor.

Sevcan Yaşar hakkında merak edilenlere gelirsek; 1990 yılında İzmir'de doğan Sevcan Yaşar, Türkiye'nin tanınmış manken ve oyuncularından biridir. 23. Miss Model of Turkey birincisi olan Yaşar, uluslararası arenada da başarısını sürdürerek Çin'de düzenlenen Miss Model of World yarışmasında da birinciliği elde etti. Ege Üniversitesi Biyoloji Bölümü mezunu olan Yaşar, oyunculuk eğitimi aldıktan sonra İstanbul'a taşındı ve Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümünde eğitimine devam ediyor.

Dizinin fanları, Sevcan Yaşar'ın performansını merakla bekliyor ve "Yalı Çapkını"nın yeni bölümlerinde neler yaşanacağını sabırsızlıkla bekliyor.