Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sevda Demirel yüz nakli yaptırdı! Görenler hayretler içinde kaldı

Yaptırdığı estetik operasyonlarla adından söz ettiren Sevda Demirel son hali görenleri hayrete düşürdü. Vucüdunda bulunan tüm yapay maddeleri çıkardığını belirten Demirel ‘Yüz nakli yaptırdım’ diyerek kendisiyle dalga geçti.

Yaptırdığı estetik operasyonlarla adından

Geçtiğimiz yıllarda yüzüne yaptırdığı dolgu maddeleri sebebiyle zor günler geçiren Demirel ‘Yanaklarım apse yaptı. Kitleler oluştu yüzümde. Kanser zannettim. Doktora gittim. Hemen onları alması gerektiğini söyledi. Sinirler dolguların üzerini kapattığı için zor oldu. Sinirlerle oynadığı taktirde yüz felci oluyorsunuz. Bu yüzden traşlama yöntemiyle temizlemeye çalıştılar. Ama aksilik bu ya gözümün üstünde çıktı. Oradan da kitle aldılar ve temizlediler. Çok büyük acılar çektim’ diyerek mağduriyetini dile getirmişti.

DEFALARCA YÜZ NAKLİ YAPTIRDI

Aradan geçen yıllarla Demirel büyük bir değişime girdi. Son olarak katıldığı bir ödül gecesinde gazetecilerin kendisini tanımakta zorlanmasıyla kamera karşısına geçen eski manken ‘ Dedemden kalan bir miras vardı. Bende bunu yüzümdeki tüm yapay malzemeleri çıkararak kullanıp. Kendime yeni bir yüz yaptırdım. Aslında bir nevi yüz nakli yaptırdım diyebiliriz. Çünkü burun, alın, yanaklar, çene, gıdık, dudaklar ve hatta gözlerimi de estetikle yeniledim’ dedi. Yüzüne bir servet ödeyerek bambaşka birisine dönüşen Demirel kadınlara da seslenerek ‘Yüzünüze doğal olmayan hiçbir maddeyi enjekte etmeyin. Dolgulardan uzak durun’ diyerek uyardı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kara para aklama ve vergi
Sıradaki Haber Tahliye sonrası Polat’tan yeni paylaşım