Sevgilisini başını taşla ezerek, çocuğu da boğarak öldürdü

Antalya'da sevgilisi Aynur Çilli’yi (43) ormanlık alanda başını taşla ezerek öldüren Mehmet Altın (48), cinayete şahit olduğu gerekçesiyle kadının 8 yaşındaki oğlu Bulutcan Çilli’yi de boğarak öldürdü.

Sevgilisini başını taşla ezerek, çocuğu da boğarak öldürdü

Antalya'nın Döşemealtı ilçesi Duacı Mahallesi’nde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, sevgili olan Aynur Çilli ve Mehmet Altın arasında çıkan tartışma kanlı bitti. 1,5 yıl önce Muratpaşa ilçesi Doğuyaka Mahallesi’nde Aynur Çilli’nin iki oğluyla birlikte yaşamaya başlayan çift, sabah saatlerinde Döşemealtı’ndaki ormanlık alana gitti. Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet Altın, eline aldığı taşla Aynur Çilli’ye vurmaya başladı ve kadını yere düşürdükten sonra başına taşla vurarak öldürdü.

BOĞARAK ÖLDÜRDÜ

Altın, Aynur Çilli’yi sevgilisinin küçük oğlu Bulutcan Çilli'nin gözleri önünde öldürdü. Daha sonra küçük çocuğu da yanına alarak eve dönen Altın, olaya şahit olduğu gerekçesiyle Bulutcan’ı boğarak öldürdü ve el, ayak ile boynunu iple bağladı.

İPE BAĞLANMIŞ CESEDİYLE..

Ormanlık alanda Aynur Çilli’nin cansız bedenini görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine sevk edilen jandarma ekipleri, kadının kimliğini belirleyerek sevgilisi Mehmet Altın’ı yakaladı. Altın’ın evinde arama yapan ekipler, küçük Bulutcan’ın iple bağlanmış cesediyle karşılaştı.

Kaynak: İHA