Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şevki Yılmaz’dan Süper Kupa değerlendirmesi: Fenerbahçe ve Galatasaray provokasyon yapıyor

Riyad’da oynanması beklenen ancak Suudi Arabistan yönetiminin skandal tutumu sonrası ertelendiği açıklanan Süper Kupa’nın yankıları sürüyor. Bir dönem Rize’den Milletvekilliği yapan Şevki Yılmaz yaşananların arından “Fenerbahçe ve Galatasaray takımlarının Suudi Arabistan’daki şovları sadece provokasyondur!” paylaşımında bulundu.

Riyad'da oynanması beklenen ancak

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da oynanması beklenen ancak Suudi Arabistanlı yöneticilerin tutumu sonrasında Galatasaray ve Fenerbahçe’nin maça çıkmama kararı sonrasında ertelendiği açıklanmıştı. Yaşananların yankıları yurt çapında sürerken Rize eski milletvekili olan ve şuanda Kocaeli’de eğitim faaliyetlerini sürdüren MİKAV adlı vakfın onursal başkanlığını yürüten aynı zamanda da Başiskele’de yaşayan Şevki Yılmaz, “Fenerbahçe ve Galatasaray takımlarının Suudi Arabistan’daki şovları sadece provokasyondur!” ifadelerine yer verdi.

“ŞEYTANİ OYUNA SAKIN ALET OLMAYIN”

Şevki Yılmaz yaptığı açıklamada; “Yurt dışında hiçbir Hristiyan Devletine M. Kemal Fotoğraflı tişörtüyle gitmeyen ve hiçbir zaman “Ne mutlu Türküm diyene!” afişini yurt dışı maçlarında asmayan Fenerbahçe ve Galatasaray takımlarının Suudi Arabistan’daki şovları sadece provokasyondur! Türkiyemizle Suud Arabistan’ın arasını açmak, gelişmekte olan ilişkilerini kesmek ve Filistin’de Hamas direnişini ve desteğini kırmak için önceden planlanan tam bir ihanettir!!
Siyonist İsrail’in içimizdeki İsrailcilerin bu Şeytani oyununa sakın alet olmayınız!!!” dedi.