Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Seyfettin Selim: Seneye puanlama kalkıyor

14 kez Kırkpınar ağası olan Seyfettin Selim, yağlı güreşte önünüzdeki yıl puanlamanın kalkacağını söyledi. Selim, “İyi birisi çıkarsa ağalığı vereceğim” dedi.

14 kez Kırkpınar ağası

22 MİLYONA ÇIKABİLİR

Ağaların ağası Seyfettin Selim açıklamasında ağalığı yağlı güreşe destek olabilecek, bu spor seven sayan birisine bırakabileceğini ifade etti ve şu şekilde konuştu: Daha önce de dedim. Ağalığı seven birisi varsa gelsin dedim. Bu yıl öyle birisi geldi. Yapabilirse vereceğiz, yapamazsa alacağız. Türkiye iyiye gidiyor. İşlerimiz de iyi gidiyor. Biz özel sektörüz, kimseyle bir işimiz yok. Rakam 22 milyona çıkabilir.

 

BİNLERCE GARİBANI AĞIRLIYORUZ

Bu yıl bıraksam da seneye yine alırım. Seyfettin Selim, bu spora hizmet edecek olan iyi birisini bulursa ağalığı bırakır. Binlerce garibanı ağırlıyoruz. Bu da bizim zekatımız oluyor. Biz yoksak belediye ve ya devlet yapıyor. Yağlı güreş, tam bir ata, tam bir Türk sporu. Her yıl güreşler daha iyi oluyor. Yarı finaldeki tüm güreşler puanlamada bitti. Seneye puanlamayı bırakacağız.

GURUR DUYUYORUM

Bu spora katkı sunmaktan gurur duyuyorum. Dünyada böylesi bir spor yok. Buraya verilen para benim için önemli değil. Bunları çok konuşmanın da manası yok. Bakın tribünlere bir sürü çocuğumuz da var, 80 yaşında büyüğümüz de var. İnşallah kazasız belasız bir Kırkpınar’ı daha geride bırakırız.

Son dakika… Seyfettin Selim 15. ağalığı 22 milyon 222 bin liraya aldı… Rakibi ise Gebzeli iş insanı Mehmet Tüysüz’dü… 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çorum Futbol Kulübü - Kocaelispor:
Sıradaki Haber Çorum Futbol Kulübü – Kocaelispor: 0-2 “Foto Galeri – Ali Köksal”