Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sezer’in MHP hassasiyeti dikkat çekti!

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer’in proje tanıtım toplantısında Cumhur İttifakı detayları dikkat çekti

AK Parti Gölcük Belediye

Yerel seçimlere bir aydan kısa bir süre kaldı. Seçim sayacı ilerledikçe adaylar saha çalışmalarına devam ederken projelerini de açıklamaya başladı. Gölcük Belediyesi AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer bugün 17 Ağustos Spor Salonunda düzenlediği etkinlikte projelerini anlattı. Karamürsel ve Körfez Belediye Başkan Adayları ile aynı gün proje tanıtım toplantısı yapan Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer iddialı bir tercih yaptı. Diğer adaylardan farklı olarak Ali Yıldırım Sezer Spor Salonunda yapmayı tercih etti.

BAHÇELİ AFİŞİ

Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi ile arası iyi olduğu bilinen Ali Yıldırım Sezer, proje tanıtım toplantısında Cumhur İttifakı hassasiyetlerini gözardı etmedi. Ali yıldırım Sezer diğer belediye başkan adaylarından farklı olarak Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de dev afişi ile salonu süsledi. Salon süslemelerinin yanı sıra ‘Cumhur Bizim Gölcük Bizim’ sloganı da yer aldı. Sezer’in proje tanıtım programı diğer adaylardan farklı olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.