Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sezon boyunca tepki çekmişti, hedefine ulaştı! O isim, MasterChef Türkiye’de ceket giyen ilk kişi oldu!

Acun Medya’nın güçlü yapımlarından olan MasterChef Türkiye heyecanlandıran bir gelişme ile gündeme geldi. Dün akşam yayınlanan yeni bölümünde ilk finalisti belli olan fenomen yarışma programı, izleyicisini ekranları başına kilitledi. Peki, ilk ceket kimin oldu? İşte ayrıntılar…

Acun Medya’nın güçlü yapımlarından

Senelerdir ekranların en çok takip edilen yarışma programları arasında yer alan ve yalnızca konsepti ile değil ünlü jüri üyeleri ile de oldukça dikkat çeken MasterChef Türkiye, son bölümü ile gündeme bomba gibi düştü. Survivor 2024 All Star için geri sayımın devam ettiği şu günlerde Masterchef Türkiye All Star’da da heyecanlandıran bir gelişme yaşandı.

Başlamak için Masterchef Türkiye’nin final yapmasını bekleyen Survivor için son hazırlıklar sürerken dün akşam televizyon ekranlarında resmen fırtınalar koptu. Her yıl olduğu gibi bu yılda 5 finaliste şef ceketi giydirecek olan fenomen yarışma programında dün akşam ilk ceketin sahibi belli oldu. Birçok MasterChef tutkunu, ceketin ilk sahibini şaşkınlık ile karşıladı.

İLK ETABIN BİRİNCİSİ EREN OLDU

Yeni haftanın ilk bölümü ile olay yaratan MasterChef Türkiye’de heyecanlı anlara tanıklık edildi. İki etaplı yarışmanın ilk etabında yaratıcı tabaklar hazırlayabilmek adına tezgahlarının başlarına geçen yarışmacılar arasında rekabet de iyiden iyiye kızıştı.

Gecenin ilk etabında kendilerine verilen mavi haşhaş ile en yaratıcı tabağı hazırlamaya çalışan yarışmacılar, tüm hünerlerini sergiledi. Süre bitiminde yarışmacıların tabaklarını tek tek değerlendiren jüri üyeleri, etabın birincisini 21 puan ile Eren olarak açıkladı.

50 PUAN İLE CEKETİN SAHİBİ OLDU

Yarışmanın ikinci etabında Michelin yıldızlı başarılı şef Yoshizimu Nagaya stüdyoya konuk oldu. Ünlü şefin ‘Tai No Confit’ isimi imza tabağının tanıtılmasının ardından yarışmacılar için de süre başlatıldı. O tabağın her yönden aynısını hazırlamaya çalışan yarışmacılar, adeta ecel terleri döktü.

Şef Nagaya’nın imza tabağını hazırlayan yarışmacılar, sırası ile jüri üyeleri tarafından değerlendirildi. Gecenin sonunda toplamda 50 puan alarak ilk ceketi giymeye hak kazanan o isim, Tahsin oldu. Tahsin’in puan açısından en yakın rakibi Eren ise 47 puanda kalarak geceyi ikinci olarak tamamladı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor