Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Show TV CANLI YAYIN Sandık Kokusu! Sandık Kokusu 9 Bölüm Canlı İzle! Sandık Kokusu 9 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Sandık Kokusu Son Bölüm İzle Youtube

Sandık Kokusu yeni bölümde Filiz ve Karsu Irmak için karşı karşıya geldi. Irmak Filiz’in evine gelince ortalık savaş alanına döndü. Filiz Karsu’ya, “Tılsım böyle bir şey yapsa sen onu eve almamazlık yapar mıydın” deyince büyük kavga çıktı. Peki, Sandık Kokusu 9. bölüm neler olacak? İşte Sandık Kokusu 9 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

Sandık Kokusu hangi gün merak eden izleyiciler araştırmaları hızlandırdı. Çarşamba dizileri arasında yer alan Sandık Kokusu 9 bölüm full izle linki geldi. Eve bomba gibi düşen Irmak’ın yaptıkları bini aştı. Üvey babasıyla evlenen Irmak soluğu annesinin yanında alınca olanlar oldu. Filiz Karsu’ya, “Tılsım böyle bir şey yapsa sen onu eve almamazlık yapar mıydın” diye sordu. Karsu, “Benim kızım böyle bir şey yapmaz” yanıtı gelince Filiz, “Benimki de yapmazdı. Ama bak aklıma gelmeyen başıma geldi” dedi. Sandık Kokusu 9 bölüm izle full hd tek parça ekranında Karsu’dan itiraf geldi. Sandık Kokusu 9 bölüm izle ekranı takibi yapan izleyiciye Show TV canlı yayın Sandık Kokusu kanalı verildi. Sandık Kokusu 9 bölüm izle Youtube linki haberimizde. İşte Sandık Kokusu canlı izle Show TV ekranı..

SANDIK KOKUSU 9 BÖLÜM İZLE SHOW TV CANLI EKRANI İÇİN TIKLAYIN

SANDIK KOKUSU 9 BÖLÜM İZLE YOUTUBE

Sandık Kokusu canlı izle ekranında Karsu’dan Atilla’ya, “Ablam annemin kocasıyla evlendi” itirafı geldi. 7 Şubat Çarşamba günü ekrana gelen Sandık Kokusu canlı izle Show TV ekranında Filiz ve Karsu’nun Irmak yüzünden arası iyice açıldı. Irmak’ın eve gelişiyle tüm dengeler alt üst oldu. Bu akşam yayınlanan Sandık Kokusu 9. bölüm Filiz ve Karsu’nun Irmak imtihanı başladı. Irmak için karşı karşıya gelen anne kız arasındaki ipler iyice gerildi. Irmak’ın Filiz’in evinde olması dikkatleri çekti. Irmak’ın, “Bu kadar nefret ediyorsan niye açtın ki kapıyı?” sorusu üzerine Filiz’in cevabı izleyenleri derinden etkiledi. “Annelerle çocukları arasında ne olursa olsun veda olmuyor” diyen Filiz herkesi hüzünlendirdi. Karsu, Atilla’ya Irmak’ın yaptığı hatayı söyledi. Sandık Kokusu yeni bölümde Filiz, Irmak ve Karsu arasında geçmiş muhakemesi başladı. Peki, Sandık Kokusu yeni bölümde Filiz Irmak’ı affedecek mi? Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam saat 20.00’da Sandık Kokusu 9 bölüm izle ekranında..

SANDIK KOKUSU OYUNCULARI

Meriç Aral, Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili, Şahin Sancak, İnci Şen, Nalan Okçuoğlu, Arya Bozabalı, Emre Şen, Sedef Pehlivanoğlu, Mina Akdin, Sarp Kaan Altınçapa, Levent Can

DİĞER VİDEOLAR