Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sibel Gönül’ün oğlu CHP’den aday adayı oldu!

Siyaset dünyasına bomba gibi düşen haber! 2019 yılında AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı olan Azize Sibel Gönül’ün oğlu, CHP’den aday adayı oldu.

Siyaset dünyasına bomba gibi

Siyaset dünyasında günün en çok konuşulacak haberlerinden biri! 2019 yılındaki yerel seçimlerde AK Parti’nin İzmitt Belediye Başkan adayı olarak gösterilen, partinin kurucu Kadın Kolları İl Başkanlığını yapan, Kocaeli eski Milletvekili ve AK Parti Kadın Kolları eski Genel Başkanı Azize Sibel Gönül’ün oğlu Buğra Gönül’den çok konuşulacak bir tercih.

ADAY ADAYI OLDU

Sibel Gönül’ün oğlu Buğra Gönül, bugün sabah saatlerinde CHP Kartepe İlçe Örgütüne gitti. Bir arkadaşıyla birlikte Kartepe İlçe binasına giden Buğra Gönül, Kartepe Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı başvurusunda bulundu. Konuyla ilgili Nokta Gazetesine açıklama yapan Kartepe İlçe Başkanı Hasan Bayrak, önemli bir bilgi de aktardı.

“ANNESİNİN DESTEĞİYLE”

CHP Kartepe İlçe Başkanı Hasan Bayrak, “Buğra Gönül, tamamen kendi isteğiyle geldi. Bizler de çok mutlu olduk. Sabah saatlerinde bir arkadaşıyla birlikte ilçe binamıza geldi ve Kartepe Belediye Meclis üyesi aday adaylığı başvurusunda bulundu. Sanıyorum ki annesi Sibel hanımın desteğiyle bu başvuru gerçekleşti. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Buğra Gönül

Oğlu CHP’den aday adayı olan Sibel Gönül konuştu: Oğlum 30 yaşında, kendi kararı

Sibel Gönül’ün oğlu Buğra Gönül konuştu: Neden CHP’yi seçti?