Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sıfır faizli ihtiyaç kredisi için 5 banka düğmeye bastı! Başvuru yapanın hesabına anında 20 bin TL geçiyor

Nakde ihtiyacı olanlar için açıklamalar beş bankadan peş peşe geldi. Bankalar sıfır faizli kredi kampanyalarını duyurdu. İşte bankaların kasım ayı sıfır faizli kredi kampanyaları…

Nakde ihtiyacı olanlar için

Nakde ihtiyacı olanların nakit ihtiyaçlarını gidermekte zorlandığı şu günlerde en büyük engel de artmaya devam eden ihtiyaç kredisi faiz oranları olmaya başladı. Bu kapsamda birçok banka ihtiyaç kredisi faiz oranlarını yüzde 6’nın da üzerine çıkarmışken; yüksek faiz nedeniyle bankalardan uzak duran vatandaşlar, kredi ihtiyaçlarını gidermekte zorlanır hale geldi. Bu noktada devreye giren bazı bankalar sıfır faizli kredi kampanyasını başlattı.

Sıfır faizli kredi kampanyalarına ilgi şimdilerde her zamankinden daha çok artmaya başladı. Bu kapsamda birçok bankanın bu alandaki kampanyaları artış göstermeye başlamışken, özellikle 5 banka kampanyalarını peş peşe duyurmasıyla dikkat çekti. Bu ayın en cazip ihtiyaç kredisi teklifinde bulunan bu bankalar, ihtiyaç kredilerinde faizi sıfırlarken; nakde ihtiyacı olanlar için de kredinin vade oranlarını açıkladı. İşte bankaların kasım ayı sıfır faizli kredi kampanyaları…

BAZI BANKALAR İHTİYAÇ KREDİSİNDEN FAİZ ALMIYOR

Kredilerde gerçekleşen kampanyalara ilgili her geçen gün artmaya devam ederken, bu ayın en avantajlı teklifi sıfır faizli kredi sunan 5 bankadan geldi. Özellikle de yeni müşterilerine çok özel seçenekler sunan bu bankalar; Enpara, Akbank, QNB Finansbank, Yapı Kredi ve Garanti BBVA oldu. Bu kapsamda her banka birbirinden farklı üst limitli kredi paketi hazırlamışken, yapmış oldukları yazılı açıklama ile kasım ayında geçerli olacak faizsiz kredi paketlerine ilişkin bir açıklama gerçekleştirdi.

FAİZSİZ KREDİLER 20 BİN TL’YE KADAR VERİLİYOR

10 bin TL’ye kadar aylık 1.666,67 TL taksitle kredi veren Enpara gibi birçok banka üst limiti 10 bin TL’lik sıfır faizli kredi destek paketlerini yeni müşterileri için devreye aldı. Bu kapsamda en çok nakdi sunan banka ise, bu 5 banka içerisinden Akbank oldu. Yeni banka müşterilerine özel olarak faizsiz kredi sağlayan bankalar arasında yer alan Akbank, kredi üst limitini 20 bin TL olarak belirledi. Her bankanın vade oranı ise bu ay için 6 ay olarak belirlendi.