Sıfır Volkswagen Polo müjdesi!

Sıfır araç piyasasındaki artan fiyatlar araba alacak vatandaşların cebini zorlarken, dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden biri olan Volkswagen'den yeni bir haber geldi.

Sıfır Volkswagen Polo müjdesi!

Sıfır otomobil fiyatları rekor düzeyde bir artış yaşarken, ikinci el otomobil piyasası da ona yakın bir yol izledi. ÖTV indirimi kapsamında yaşanan gelişmelerde, yüzde 40 ve üzeri engelli olan vatandaşlara sıfır otomobil alımlarında ÖTV indirimi sağlanması yer aldı. Bu kapsamda, fiyatı 1.5 milyona dayanan otomobiller bile oldukça uygun fiyata alınabiliyor.

OTOMOBİLLERDE ÖTV İNDİRİMİ

ÖTV indiriminden yararlanmak için SGK’dan yüzde 40 ve üzeri engelli olunduğuna ilişkin bir belge almak yeterli oluyor. Bu belgeyi alan engelli vatandaşlar, sıfır otomobil alımlarında ÖTV indiriminden yararlanabiliyorlar. Bu doğrultuda, dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden olan ve Türkiye’de de hatırı sayılır bir müşteri potansiyeline sahip olan Volkswagen, Polo modelini ÖTV indirimiyle beraber satışa çıkardı. Volkswagen, ÖTV indiriminden faydalanacak vatandaşlar için Polo modelini 678 Bin TL’den satışa çıkardığını duyurdu.

ÖTV İNDİRİMLİ VOLSWAGEN POLO FİYATLARI

Volkswagen Polo 1.0 80 Beygir Impression Manuel Vites: 678 bin 765 lira

Volkswagen Polo 1.0 TSI 95 Beygir Life Manuel Vites: 710 bin 222 lira

Volkswagen Polo 1.0 TSI 95 Beygir Life DSG Otomatik: 754 bin 556 lira

Volkswagen Polo 1.0 TSI 95 Beygir Style DSG Otomatik: 809 bin 278 lira

Volkswagen Polo 1.0 TSI 110 Beygir Life DSG Otomatik: 813 bin 000 lira

Kaynak: HABER MERKEZİ