Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şikayetler önünü kesemedi! Kızıl Goncalar rekor üstüne rekor kırdı… O diziler, büyük başarı karşısında final kararı aldı!

Yayın hayatı henüz yeni başlayan ve başlar başlamaz da belirli bir kesim tarafından RTÜK’e şikayet edilen Kızıl Goncalar, son bölümü ile yine olay yarattı. Yeni dizinin başarısı göz doldururken iki dizinin bu başarı karşısında daha fazla direnemeyeceği öğrenildi. İşte ayrıntılar…

Yayın hayatı henüz yeni

Sezon ortasında yayına giren ve henüz ikinci bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkarak gündeme bomba gibi düşen Kızıl Goncalar, sosyal medyanın en çok konuşulan başlıkları arasında yer almayı başardı. Özgü Namal ile Özcan Deniz’i setlere döndüren, işlediği konu açısından da gerçek hayattan kesitler içeren Kızıl Goncalar, son olarak dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile adından söz ettirdi.

İlk tanıtım videosunun yayınlandığı günden bu yana belirli bir kesim tarafından ağır eleştirilen hatta ve hatta RTÜK’e şikayet edilen Kızıl Goncalar, geçtiğimiz günlerde İsmailağa cemaati tarafından da hedef alındı. Dizinin derhal yayından kaldırılmasını talep eden cemaat üyeleri tepkilerini sosyal medya hesapları üzerinden dile getirirlerken yeni dizi bir kez daha büyük bir başarıya imza attı.

Tüm tepkilere, mekanlarda çekim yapmalarının engellenmesine ve şikayetlere rağmen son bölümünde de rekor tazeleyen Kızıl Goncalar, rakiplerini finale doğru sürükledi. Kulislerden gelen bilgilere göre Kızıl Goncalar ile aynı gün yayınlanan iki dizi için final hazırlıkları başladı.

İKİNCİ BÖLÜMÜ İLE GELEN BİRİNCİLİK

Son olarak dün akşam yayınlanan ikinci bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan Kızıl Goncalar, sosyal medyanın gündemine oturdu. İzleyiciler tarafından yoğun bir ilgi ile takip edilen dizi ABC1 kategorisinde 7.85 reyting ile birinci oldu.

İKİ DİZİ İÇİN ‘ERKEN FİNAL’ ÇANLARI ÇALMAYA BAŞLADI

Edinilen bilgilere göre Kızıl Goncalar ile aynı gün yayınlanan Ne Gemiler Yaktım ile Safir için erken final kararı alındı. Totalde 2.21 reyting ile 18’nci olan Ne Gemiler Yaktım’ın ardından Safir için de 3.26’lık bir reyting kayda geçti. İki dizinin de Kızıl Goncalar’ın karşısında direnecek güçte olmadıkları bu neden ile de erken final yapacakları ileri sürüldü.