Sıkı Kocaelisporlu Sezer ve güzeller güzeli Ecenur evliliğe ilk adımını attı

Kocaelispor’un ve Belediye Derincespor’un eski basın sözcüsü, kısa adı KAISİYAD olan Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İş Adamları Yardımlaşma Derneği başkanı Haşmet Uçar’ın oğlu Sezer, Ecenur Hanım ile evliliğe ilk adımını attı.

Sıkı Kocaelisporlu Sezer ve güzeller güzeli Ecenur evliliğe ilk adımını attı

KIZ İSTEME VE NİŞAN BİR ARADA

İlimizin iki tanınmış ve köklü aileleri Mutlu ile Uçar aileleri dünür oluyor. Sıkı Kocaelisporluluğu ile bilinen eski Üni Hodri Meydan Başkanı Sezer Uçar, özel bir şirkette insan kaynakları sorumlusu olarak çalışan güzeller güzeli Ecenur Mutlu ile nişanlandı. Özel günde kız isteme ve nişan birlikte gerçekleşti. Kız istemeyi damat adayının dedesi Mustafa Tokaç yaparken, yüzüğü ise gelin hanımın eniştesi Tarık Demir takarak genç çifte bir ömür boyu aile saadeti diledi.

Sıkı Kocaelisporlu Sezer ve güzeller güzeli Ecenur evliliğe ilk adımını attı - Resim : 1

Sıkı Kocaelisporlu Sezer ve güzeller güzeli Ecenur evliliğe ilk adımını attı - Resim : 2 Sıkı Kocaelisporlu Sezer ve güzeller güzeli Ecenur evliliğe ilk adımını attı - Resim : 3 Sıkı Kocaelisporlu Sezer ve güzeller güzeli Ecenur evliliğe ilk adımını attı - Resim : 4 Sıkı Kocaelisporlu Sezer ve güzeller güzeli Ecenur evliliğe ilk adımını attı - Resim : 5 Sıkı Kocaelisporlu Sezer ve güzeller güzeli Ecenur evliliğe ilk adımını attı - Resim : 6 Sıkı Kocaelisporlu Sezer ve güzeller güzeli Ecenur evliliğe ilk adımını attı - Resim : 7

Kaynak: Erdem Övüç