Sıkıntı var! Meclis listesinden bir istifa daha

Yeniden Refah Partisi'nde meclis üyesi liste krizi hala devam ederken Gölcük'te o isim istifasını duyurdu.

Sıkıntı var! Meclis listesinden bir istifa daha

Yeniden Refah Partisi’nde sular durulmuyor. YRP'de meclis üyesi liste krizi hala sürerken bir istifa daha geldi. Gölcük'te 5’inci sıra meclis üyesi adayı Salih San da adaylıktan istifa ettiğini duyurdu. Böylelikle YRP’nin Gölcük’teki meclis üyesi aday sayısı 21’den 13’e düştü.

İSTİFASINI DUYURDU

YRP Gölcük Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Salih San da adaylıktan istifa etti. San açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Sloganlarımızın adalet, liyakat ve hakkaniyet olduğu bu seçim atmosferinde Yeniden Refah Partisi il teşkilatının hazırlamış olduğu, bir çok ilçemizde olduğu gibi ilçemiz olan Gölcük ilçe teşkilatının yapısına aykırı, hakkaniyetten uzak bir anlayış ile hazırlamış olduğu meclis üyeliği listesi bir hayli üzücü sonuçlanmıştır."

DERDİMİZ MAKAM VE KOLTUK DEĞİL

"İlçe teşkilatının hazırlamış olduğu listeye şerh koymuş ve ilçeyi bilen insanların hükmünü yok saymıştır. İlçe başkanı ve Belediye başkan adayı, teşkilatı bir zümresi bu duruma sessiz kalmıştır. Bu sebepler ile derdimizin makam ve koltuk değil, hak ve anlayış idaresiyle, aynı hassasiyeti paylaşan istifa eden çekilen diğer adaylar gibi bende haklı tepkimi göstererek Gölcük Yeniden Refah Partisi 5. Sıra meclis üyesi adaylığından çekildiğimi kamuoyunun hizmetine sunarım. Saygılarımla.”

Sıkıntı var! Meclis listesinden bir istifa daha - Resim : 1

Sıkıntı var! Meclis listesinden bir istifa daha - Resim : 2

Kaynak: HABER MERKEZİ