Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ali Oktay: “Batakhane artık kapatılmalı”

Kartepe’de silahların çekildiği restoran ile ilgili açıklama yapan BBP Kartepe İlçe Başkanı Ali Oktay mekana “Batakhane” diyerek kapatılmasını istedi.

Kartepe’de silahların çekildiği restoran

Kocaeli Kartepe İlçesi İstasyon Mahallesi Sanayi Caddesi’nde faaliyet gösteren restoranın yetkilileriyle bir grup müşteri arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine kavgaya dönüşen olayda tabancalarla ateş açıldı. Olay sırasında 4 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

“BATAKHANE KAPATILMALI”

Olaylı mekan ile ilgili BBP Kartepe İlçe Başkanı Ali Oktay açıklama yaparak söz konusu mekanın ilçe huzurunu bozduğunu ifade etti. Oktay açıklamasında, “İlçemizde faaliyette bulunan ve hemen hemen her akşam bir olay yaşanan imorday isimli batakhane artık kapatılmalıdır. Kartepe belediyemizin defalarca ruhsatını iptal ettiği işletme, her nasılsa mahkeme yoluyla tekrar faaliyetine devam etmektedir .

“BATAKLIK KURUYANA KADAR DEVAM EDECEĞİZ”

Artık bu işletme güzel Kartepe’mizin adını lekelemekte huzurunu bozmaktadır. Bu konuyla alakalı kaymakamlığımızın ve ilgili bakanlığımızın müdahale edeceğine ve bataklığı kökünden kurutacağına inancımız tamdır. İlgili kurumlarla görüşüp bataklık kuruyana kadar konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Restoranda hesap kavgası yaralılar var