Sıla’mız melek oldu!

İlimiz ve ülke tekvandosunun önemli isimlerinden Kocaeli Bölge Antrenörü Şevki Kavurat’ın kullandığı araç Çorum’daki Okullar Arası Tekvando Türkiye Şampiyonası’na giderken, Çerkeş yakınlarında kaza geçirdi. Kaza sonrası yoğun bakıma alınan Şevki Kavurat’ın kızı Sıla hayata tutunamadı.

ARAÇTA 7 KİŞİ VARDI

Tekvando ve spor camiası bu kaza ile sarsıldı. Kocaeli Bölge Antrenörü Şevki Kavurat’ın kullandığı araç Çorum’daki Okullar Arası Tekvando Türkiye Şampiyonası’na giderken, Çerkeş yakınlarında kaza geçirdi. Yaşanan talihsiz kazanın ardından Şevki Kavurat dahil araçtaki 7 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Antrenör Kavurat’ın ve 5 sporcunun sağlık durumunun iyi olduğu fakat aynı araçtaki kızı Sıla’nın yoğun bakıma alındığı belirtilmişti.

YOĞUN BAKIMDAYDI

Çankırı Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’ne kaldırılan Sıla, Ankara’ya sevk edildi. Küçük Sıla burada yapılan tüm müdahalelere rağmen bugün hayata gözlerini yumdu. Sıla’nın vefatı ailesini, sevenlerini ve tekvando camiasını yasa boğdu. Nokta Medya olarak Sıla’mızla Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

Cenaze bilgileri: 31 Mart Pazar - İkindi Namazı - Derince merkez camii

Sıla’mız melek oldu! - Resim : 1

Sıla’mız melek oldu! - Resim : 2

Sıla’mız melek oldu! - Resim : 3

Kaynak: HABER MERKEZİ