Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Simpsonlar bugünü çok önceden bilmiş. Kulaklarınıza inanamayacaksınız!

The Simpsons dizisinin 2000 yılında günümüzdeki olayları önceden tahmin ettiği ortaya çıktı. Gördüğünüzde oldukça şaşıracaksınız

The Simpsons dizisinin 2000

1989’dan bu yana 35 sezon boyunca izleyicileriyle buluşan The Simpsons, geçmişte birçok olayı önceden kestirmesiyle ünlü. Son olarak Türkiye ile ilgili bir tahminiyle dikkat çekti. Lady Gaga’nın Super Bowl performansını, Donald Trump’ın başkanlık adaylığını ve Apple Watch gibi teknolojik gelişmeleri önceden görebilen dizi, şimdi de 2024 tahminleriyle gündemde kalmaya devam ediyor.

2000 YILINDA BUGÜNÜ BİLDİLER

Bu sefer Twitter’da bir grup kullanıcı, 2000 yılında yayınlanan bir Simpsonlar bölümünde Başkan seçilen Lisa Simpson’ın mor takım elbisesi ile 2021’de Başkan Yardımcısı Kamala Harris’in açılış sırasında giydiği mor takım arasındaki dikkat çekici benzerliği fark ettiklerini paylaştı. Başkan Joe Biden’ın yarıştan çekilmesinin ardından Kamala Harris’in Chicago’daki Demokratik Ulusal Kongre’den bir ay önce başkanlık yarışına katılmasını onaylamasıyla ilgili haberlere atıfta bulunan kullanıcılar, tanınmış isimlerden Claudia Jordan’ın da aralarında bulunduğu bir grup, Simpsonlar’daki Lisa’nın Kamala Harris’in giydiği kıyafetle tıpatıp aynı şekilde giyindiğini belirttiler.

 

AYNI KIYAFETİ GİYDİ

Ayrıca, 2000 yılında yayınlanan 11. sezonun 17. bölümünde Lisa Simpson’ın Amerika Birleşik Devletleri’nin ilk kadın başkanı olarak, Başkan Trump’tan sonra ülkenin ekonomik durumunu anlattığı sahne de dikkat çekti. Kamala Harris’in Biden’ın açılışında aynı kıyafeti giymesi, bu benzerliği daha da ilgi çekici hale getirdi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

AB Dış İlişkiler Temsilcisi Josep
Sıradaki Haber AB Lübnan’da ki can kaybını vurguladı: Ölenlerin sayısı endişe edici