Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şimşekler, kaldığı yerden! “0-2”

Bölgesel Amatör Lig’deki temsilcilerimizden Gölcükspor sezonun açılış maçında deplasmanda Taçspor’u 2-0 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu.

Bölgesel Amatör Lig’deki temsilcilerimizden

MEHMET FURKAN SAĞLAM SIKTI

İlk yarıda pozisyon bulmakta güçlük çeken Gölcükspor 31. dakikada öne geçti. Serbay’ın düşürülmesi ile kazanılan serbest vuruşu Mehmet Furkan kullandı. Yayın hemen gerisinden kaleye sol ayağı ile nefis bir şut çıkaran Mehmet Furkan sağ köşeden ağları buldu ve Gölcükspor maçta 1-0 öne geçti ve ilk yarı da 1-0 sona erdi.

EMRE OKUR RAHATLATTI

Gölcükspor ikinci yarıda da oyunun hakimiydi ancak yine çok üretken olamadı. Bitime 10 dakika kala Şimşekler’i rahatlatan gol takımın 41’i Emre Okur’dan geldi. Fatih’in pasında topla buluşan Kaptan Emre kalecinin sağından topu ağlara gönderdi. “0-2” Uzatma anlarında Taçspor kalecisi Cemal, Emre Okur’u ceza sahası içinde düşürdü ve Gölcükspor penaltı kazandı.

GOLÜ GÖREMEDİLER

Emre’nin kullandığı penaltıda top üst direğe çarpıp gol çizgisinin gerisine düştü. Çizgiyi geçen topun ardından bariz gol verilmezken, yükselen topa bir kez daha Emre vurdu ancak ağlara giden top gol değeri kazanmadı. Maçı 2-0 kazanan Gölcükspor sezonu 3 puanla açarken, geçtiğimiz sezondan gelen galibiyet serisini sürdürdü. Ekibimiz önümüzdeki pazar kentlisi ve ilk haftayı bay geçen Kullarspor’u konuk edecek.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Nokta TV’nin çok sevilen spor
Sıradaki Haber Savaş Demir ile Amatör Özel’de şampiyonlar geçidi