Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şimşekler kontağı çalıştırdı! “3-1”

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’taki temsilcilerimizden Gölcükspor son sıradaki Babaeski ile Gölcük’te karşılaştı. Akıl almaz goller kaçıran kırmızı siyahlılar sıkıntı çekse de son dakikalardaki golleri ile mücadeleyi 3-1 kazandı.

Bölgesel Amatör Lig 2.

ŞOK GOLLE BAŞLADI

Gölcük İlçe Stadı’ndaki maç şok golle başladı. Kaleci Mertcan’ın pasını yakalayan Sabri Can attığı golle Kırklareli ekibini 5. dakikada 1-0 öne geçirdi. Yediği golden sonra rakibini abluka altına alan Gölcükspor bir türlü beraberlik golünü bulamadı ve devre 1-0 Babaeski’nin üstünlüğü ile sona erdi. Gölcükspor’un aradığı gol Serbay’dan geldi. Yeni transfer Cihan’ın şutunda kaleciden dönen topu tamamlayan Serbay beraberliği getirdi. “1-1”

SON 10 DAKİKADA!

Gol kaçırmaya devam eden Gölcükspor 81’de öne geçti. Serbay’ın pasında Coşkun Güner topu ağlara gönderdi. 4 dakika sonra ise Şimşekler’i rahatlatan gol yeni transfer Cihan Tan’dan geldi. Günün başarılı isimlerinden Cihan, Coşkun’un pasında ağları gördü. “3-1” Kalan sürede başka gol olmadı ve Gölcükspor bu sezonki ikinci galibiyetini elde ederek puanını 8’e çıkardı. Gölcükspor haftaya Çorluspor ile deplasmanda karşılaşacak.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Nokta TV’nin çok sevilen spor
Sıradaki Haber Savaş Demir ile Amatör Özel’de şampiyonlar geçidi