Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sinan Akçil ile Tuba Ünsal sahne arkasında büyük gerginlik

Sinan Akçil, sahnede Gazze’yi andıktan sonra dans ederek şarkı söylemesinden rahatsız olan oyuncu Tuba Ünsal arasından sözlü tartışmaya dönüştü.  

Sinan Akçil, sahnede Gazze'yi

Önceki akşam TRT kanalının yeni dijital platformu ‘Tabi’nnin tanıtım gecesinde sunuculuk yapan oyuncu Tuba Ünsal’ın sahneye davet ettiği şarkıcı Sinan Akçil’in önce Gazze konusunda duygusal konuşma yapıp ardından hareketli şarkı söyleyerek dans etmesi ünlü oyuncuyu rahatsız etti. Gecenin sonunda Magazin Burada muhabirinin sorularını yanıtlayan Tuba Ünsal, “Orada Gazze için bir yas duruşunda bulunup ardından göbek atmanın doğru olduğunu düşünmedim. Başka da söyleyecek sözüm yok’ sözlerine Akçil’den yanıt gecikmedi.

“ONA SORACAK DEĞİLİM”

Oyuncu Tuba Ünsal’ın adını hayatında hiç duymamış ve tanımıyormuş gibi ünlü şarkıcı “Ben böyle bir canlı yayında Gazze’den de bahsetmek istedim. Sunucu kız, kimdi adı bilmiyorum o şey demiş, önce Gazze demiş göbek atmışım. Ben ona Gazze’yi nerede konuşacağımı soracak değilim yani. Tanımıyorum kendisini ama bence saçmalamış” dedi ve etrafındakilere dönerek, “Kimdi sunucu?” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent
Sıradaki Haber Bülent Ersoy: Cenazeme kimse gelmesin!