Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sinan Yıldız’dan İYİ Parti’ye salvolar: Bayramlık ağzımı açtırmayın!

İyi Parti’nin kurulduğu günden bu yana partinin içinde aktif olarak görev yapan Sinan Yıldız’dan çok konuşulacak paylaşımlar

İyi Parti’nin kurulduğu günden

İyi Parti İzmit İlçe Teşkilat Başkanlığı görevini uzun yıllar boyunca yapan, bir dönem ismi İy Parti İzmit İlçe Başkanlığı için de geçen Sinan Yıldız, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Sinan Yıldız istifa açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Günün Sonunda. Bardak taştı. 35 senedir Vatan,Millet, Bayrak, Devlet davasına baş koydum, omuz verdim. Yakın zamanlar içerisinde yaşananlar göstermiştir ki; 
Vatan Millet üzerine edebiyat yapanlar al takke ver külah makam mevki sarhoşluğuna dalmışlar ,alemdeler.  (Bu bölümü fazla uzatmak istemiyorum . Yoksa kitap yazarım) Sarhoşlukla pek işim olmadığı için bana fazlasıyla ters geldi. Hülasa, Siyaseti makam kapmaca oyunu zannedenlerle bırakın yol yürümeyi artık yolumu değiştiriyorum. Yazık ettiniz verilen emeklere hakkım mı ,helal değil.”

İYİ PARTİDEN JET YANIT

Sinan Yıldız’ın açıklamasından kısa bir süre sonra İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığındna yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“14 Mayıs – 28 Mayıs seçimlerinin ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi Kocaeli’de de bazı teşkilatlarımızda yenilenme olmuştur. İl yönetimimize gelirsek, son toplantımızda kamuoyunun da
bildiği gibi Başkanlık Divanımız yenilenmiş olup bunun yanı sıra tüzüğümüz gereği arka arkaya 3 toplantıya katılmayan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın da yönetim kurulu üyeliklerine son verilmiştir. Atahan Dönge ve Sinan Yıldız arkadaşlarımıza bu çerçevede teşekkür edilmiş ve salı günü gerçekleştirilen toplantıda yönetim kurulu üyelikleri düşürülmüştür. Bu noktada asla ve asla bir istifa söz konusu değildir. Saygılarımızla”

BAYRAMLIK AĞZIMI AÇTIRMAYIN!

İYİ Parti’den gelen açıklamadan sonra 2. bir paylaşım daha yapan Sinan Yıldız adeta verdi, veriştirdi. Yıldız, 2. açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Bu gün yapmış olduğum istifa açıklamasından sonra İyi parti il Başkanlığından yapılan talihsiz açıklamaya sadece gülüyorum. Arkadaşlar kendinizi bu kadar gülünecek duruma düşürmeyin bu işleri bilmiyorsanız bırakın o koltukları ehiller devralsın. Öncelikle benim istifa açıklamamda yönetimden bahsettiğim bir durum yoktur. Ve ayrıca bana şu ana kadar yönetimden düşürüldüğüme dair bir bilgi verende olmamıştır.Sizlerin makam dediğiniz koltuklara ben yirmili yaşlarda oturdum arkadaşlar; beni bunlarla ezebileceğinizi mi sanıyorsunuz. Son günlerde yaşanan Türkiye geneli istifa depremleri arkadaşları biçare duruma düşürmüş olmalı ki ne dediklerini dahi bilmez olmuşlar. Neyse sözü fazla uzatmak ve bu arkadaşları daha fazla kaile almak niyetinde değilim. İt ürür kervan yürür. ALLAH herkesin çarşısını pazar etsin. Ulu başkanlara son sözüm daha fazla çevir kazı yanmasın oynamayın, benim bayramlık ağzımı açtırmayın. Altında kalırsınız oyalanın oralarda işte”