Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sınıf başkanı sözünü tuttu! Başkan Bıyık’tan sınıf ziyareti

Darıca’da sınıf başkanlığı seçimlerinde Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı okula davet etme sözü veren Belinay Ateş, vaadini yerine getirdi. Başkan Bıyık, sınıfı ziyaret ederek öğrencilerle buluştu ve hayvanat bahçesi gezisi sözü vererek çocukları mutlu etti.

Darıca'da sınıf başkanlığı seçimlerinde

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Belinay Ateş, sınıf başkanlığına aday olurken arkadaşlarına, “Eğer sınıf başkanı olursam belediye başkanını okula getireceğim” şeklinde bir vaat verdi. Seçimleri kazanan Ateş, sözünü tutarak Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a ulaştı ve onu okula davet etti.

BAŞKANDAN SEVİNDİREN SÜRPRİZ

Belinay’ın çağrısını geri çevirmeyen Başkan Bıyık, sürpriz yaparak sınıfı ziyaret etti. Öğrencilerle buluşan Bıyık, “Sınıf başkanımız beni davet etti, ben de memnuniyetle geldim. Yolda öğrendim ki, seçimde beni getireceğini vaat ederek kazanmış. Ben de buradayım. 5-D sınıfı bu demokratik seçimde kazanan taraf oldu. Şimdi size bir söz veriyorum; öğretmeninizin belirleyeceği bir günde sizi hayvanat bahçesine götüreceğiz. Sizden tek beklentimiz derslerinize iyi çalışmanız ve kendinizi en iyi şekilde geliştirmeniz” dedi.