Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sivasspor Başakşehir Maçı Hangi Kanalda? 27 Eylül Süper Lig Sivasspor Rams Başakşehir Maçı Hangi Canlı Yayın Linkinden İzlenir?

Taraftarların takibe aldığı Sivasspor vs Rams Başakşehir maç günü geldi. 27 Eylül Cuma günü kozlarını paylaşacak olan Sivasspor Başakşehir maçı ile Trendyol Süper Lig’de 7. hafta açılacak. Peki, Net Global Sivasspor Rams Başakşehir maçı nereden izlenir? İşte yanıtı..

Taraftarların takibe aldığı Sivasspor

Trendyol Süper Lig 7. hafta karşılaşmaları başladı. 27 Eylül Cuma günü Net Global Sivasspor ile Rams Başakşehir maçını takibe alan spor tutkunları için araştırmalar hızlandı. Hakem Çağdaş Altay düdüğüyle başlayacak olan Sivasspor vs Başakşehir maçı hangi kanalda merak edildi. Yeşil sahaya çıkacak ilk 11’in yerlerini aldığı Sivasspor Başakşehir maçı canlı yayınlanacak. Peki, Sivasspor Başakşehir maçı hangi canlı yayın linkinde? İşte merak edilenler..

SİVASSPOR BAŞAKŞEHİR MAÇI HANGİ CANLI YAYIN LİNKİNDE?

Deplasmanda Net Global Sivasspor takımını ağırlayacak olan Rams Başakşehir karşılaşması için nefesler tutuldu. 27 Eylül 2024 Cuma günü için randevulaşan Net Global Sivasspor vs Rams Başakşehir maç kadrosu kuruldu. Sivasspor’la son 6 maçından galip ayrılan İstanbul ekibi Başakşehir puan arayışını hızlandırdı. Hakem Çağdaş Altay startıyla başlayacak olan Sivasspor Başakşehir maçı Dimitris Pelkas, Leo Duarte, Rey Manaj, Alaaddin Okumuş ve Alex Pritchard forma giyemeyecek. Başakşehir ile Sivasspor maçı izleyecek olan taraftarlar mücadeleyi beIN SPORTS 1 ekranlarından takip edebilir.

NET GLOBAL SİVASSPOR RAMS BAŞAKŞEHİR MAÇI İLK 11

Net Global Sivasspor: Ali Şaşal, Murat, Sonko, Radakovic, Uğur, Samuel, Charisis, Keita Balde, Garry Rodrigues, Turgunbayev, Koita

Rams Başakşehir: Muhammed, Kemen, Ba, Opoku, Lima, Crespo, Onur, Deniz, Davidson, Berkay, Piatek